هشدار سازمان ملل درباره وضعیت خطرناک در کرانه باختری

سازمان ملل «نگرانی شدید» را درباره وضعیت در سراسر کرانه باختری ابراز کرده و گفته است که شرایط در حال حاضر به سطح اضطراری رسیده است.

تصویر هشدار سازمان ملل درباره وضعیت خطرناک در کرانه باختری

به گزارش سایت خبری پُرسون، «آجیت سونجای»، رئیس دفتر حقوق بشر سازمان ملل در اراضی اشغالی فلسطین، به UN News گفت: «دیگر بحث زنگ خطر در مورد وضعیت اضطراری یا خشونت و نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بشر در کرانه باختری نیست چراکه ما عملا به مرحله وضعیت اضطراری رسیده‌ایم.»

وی با اشاره به وجود ۴۰ هزار آواره از اردوگاه‌های جنین، طولکرم و طوباس که به اجبار توسط نیروهای اسرائیلی آواره شده‌اند، گفت: از روش‌ها و ابزارهای جنگی استفاده می‌کنند، از جمله سلاح‌های سنگین مانند جنگنده‌ها و اخیراً تانک‌ها و دوش پرتاب‌ها.

سونجای با استناد به شهادت‌های جمع‌آوری‌شده توسط دفتر حقوق بشر افزود: به مردم گفته می‌شود که هر چه زودتر اردوگاه‌های آن مناطق را ترک کنند و بازگشت یک گزینه نیست.

رئیس دفتر حقوق بشر سازمان ملل در اراضی اشغالی فلسطین همچنین به موضوعات دیگری از جمله خشونت شهرک نشینان و «محدودیت شدید بر تردد مردم فلسطین» اشاره کرد.

وی افزود: اگر به پیام عمومی که وزرای اسرائیل می‌دهند نگاه کنید، می‌گویند که فلسطینی‌ها تا حدود یک سال نمی‌توانند برگردند.

منبع: همشهری

897456

سازمان آگهی های پرسون