یورش نظامیان صهیونیست به کفرعقب و برقین

در ادامه اقدامات خشونت‌بار رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، نظامیان اشغالگر شامگاه سه‌شنبه به شهرک کفرعقب حمله کردند و هم‌زمان با تخریب منازل فلسطینیان در برقین، سه خانواده دیگر آواره شدند.
تصویر یورش نظامیان صهیونیست به کفرعقب و برقین

به گزارش سایت خبری پُرسون، به گزارش منابع فلسطینی، نیروهای اشغالگر صهیونیست شامگاه سه‌شنبه به شهرک کفرعقب در شمال قدس اشغالی یورش بردند. این اقدام با مقاومت جوانان فلسطینی همراه شد و در جریان درگیری‌ها، یک جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست زخمی شد.

تخریب منازل در برقین و افزایش آوارگان

در حمله‌ای دیگر، اشغالگران سه منزل متعلق به فلسطینیان در شهرک برقین در کرانه باختری را با بولدوزر تخریب کردند. بر اثر این اقدام، سه خانواده فلسطینی دیگر از خانه‌های خود آواره شدند. رژیم صهیونیستی مدعی شده این ساختمان‌ها فاقد مجوز ساخت بوده‌اند، ادعایی که بارها برای توجیه تخریب منازل فلسطینیان مطرح شده است.

بدترین بحران آوارگی در کرانه باختری

پیش‌تر، آژانس امداد و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرده بود که فلسطینیان در کرانه باختری با بدترین بحران آوارگی در سال‌های اخیر مواجه هستند؛ مسئله‌ای که با ادامه این‌گونه اقدامات نظامیان صهیونیست، روزبه‌روز وخیم‌تر می‌شود.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1058191

سازمان آگهی های پُرسون