دستیار ویژه رئیس جمهور:

مشکل اقتصاد کشور تک پایه بودن آن است

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام در آیین نکوداشت بیست و هشتمین روز ملی صادرات و تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان فارس مشکل اقتصاد کشور را تک پایه بودن آن عنوان کرد.
تصویر مشکل اقتصاد کشور تک پایه بودن آن است

به گزارش سایت خبری پُرسون، از فارس؛ حجت الاسلام والمسلمین سید محمود علوی امروز 8 اسفند 1403 در آیین نکوداشت بیست و هشتمین روز ملی صادرات و تقدیر از صادرکنندگان نمونه استان فارس سال ۱۴۰۲ گفت: اگر اقتصاد کشور به‌جای نفت بر محور تجارت و بازرگانی بود، اقتصاد ایران امروز به این اندازه آسیب‌پذیر نبود.

دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اقوام ادامه داد: مشکل اقتصاد کشور تک پایه بودن آن است، مشکل دیگر این است که ما در بخش صادرات در کیفیت کالا، بسته بندی، زمان تحویل کالا دچار مشکل هستیم که حل همه این موارد در دست صادرکننده نیست، برای رشد صادرات کشور باید از محصولات صادراتی آسیب‌زدایی شود و از سوی دیگر تاثیر تحریم‌ها بر صادرات کاهش پیدا کند.

وی در پایان تاکید کرد: نظام صادراتی ایران باید دست در دست هم دهند و بازارهای جهانی را کسب و حفظ کنند، صادرکنندگان و تولیدکنندگان نیز باید کیفیت محصول و بسته‌بندی را افزایش داده تا در بازار رقابتی باقی بمانند.

منبع: پُرسون

897301

سازمان آگهی های پرسون