تحرکات رژیم صهیونیستی برای اجرای طرح جنجالی «ترامپ»

با وجود مخالفت‌های گسترده در میان کشورهای عربی و اسلامی، رژیم صهیونیستی در حال زمینه چینی برای اجرای طرح جنجالی رئیس جمهور آمریکا است.
تصویر تحرکات رژیم صهیونیستی برای اجرای طرح جنجالی «ترامپ»

به گزارش سایت خبری پُرسون، به نقل از الجزیره، «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک نهاد ویژه در این وزارت خانه برای کوچ فلسطینی‌ها از نوار غزه ایجاد خواهد شد.

وی همچنین به ارتش رژیم صهیونیستی دستور داده بود که یک طرح برای کوچ فلسطینی‌ها از نوار غزه در راستای اجرای طرح ارائه شده از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا تدوین کند.

بخش نخست این طرح در نشست روز گذشته کاتس مبنی بر ارائه کمک‌های گسترده به کسانی که داوطلبانه نوار غزه را ترک می‌کنند بررسی شد.

این در حالی است که طرح ترامپ موجی از مخالفت‌ها را در میان گروه‌های فلسطینی و کشورهای منطقه به راه انداخته است. ترامپ خواهان تخلیه نوار غزه و اشغال آن توسط آمریکا شده بود.

منبع: ایرنا

876103

سازمان آگهی های پرسون