تدوین لایحه آموزش اجباری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

وزیر آموزش و پرورش از تدوین لایحه آموزش اجباری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل خبر داد.
تصویر تدوین لایحه آموزش اجباری دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

به گزارش سایت خبری پُرسون، کاظمی با اشاره به اینکه در امر آموزش دانش آموزان و الزام والدین به این مهم خلأ قانونی وجود دارد، گفت: باید قانونی وضع شود که دستگاه قضا با دستگاه‌های مسئولی که از تکلیف در این حوزه کوتاهی و قصور کرده‌اند برخورد کند. از این رو از وزارت دادگستری و دستگاه قضا می‌خواهیم که با تدوین راهکاری مناسب و با استفاده از نظر متخصصین این حوزه لایحه‌ای را به دولت ارسال کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، وی تصریح کرد: همچنین انتظار می‌رود با تجمیع قوانین و سیاست‌ها، لایحه جدیدی در این خصوص آماده و تحت عنوان جذب بازماندگان از تحصیل یا قانون آموزش اجباری به دولت ارسال شود که پس از طی مراحل قانونی برای تصویب به مجلس برود.

وزیر آموزش و پرورش بر ایجاد و شکل گیری کارگروهی تخصصی با مدیریت معاون آموزش ابتدایی تاکید کرد و گفت: در این کارگروه باید چالش‌های حمایتی، تقسیم کار ملّی، وظایف دستگاه‌های مسئول، آمار دقیق بازماندگان، بررسی، بازنگری و جلساتی به صورت مستمر برگزار شود.

وی افزود: ضرورت دارد، راهبرد و اقدامات جدید در این زمینه به صورت نمادین در سه استان پرچالش از جمله تهران، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی مورد بررسی قرار گیرند.

تحصیل و آموزش حق دانش آموزان بازمانده از تحصیل است

کاظمی با بیان اینکه با توجه به وضعیت و موقعیت هر دانش آموز باید برنامه درسی ویژه‌ای نوشته شود، گفت: در حوزه آموزش برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل، باید برنامه‌های جدید آموزشی تدوین گردد؛ به طوری که این فرزندان عزیز ما حتماً از فرصت‌های حضور در کلاس درس بهره‌مند شوند.

وی ادامه داد: برای آموزش به دانش آموزان بازمانده از تحصیل تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست و از هیچ اقدامی فروگذار نخواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه افزود: تعهد ما تلاش مضاعف با شعار عشق ورزیدن به دانش آموز است، تا وی از کلاس و مدرسه آموزش محروم نگردد.

وجود یک دانش آموز بازمانده از تحصیل هم قابل پذیرش نیست

کاظمی افزود: وجود یک دانش آموز بازمانده از تحصیل هم قابل پذیرش نیست زیرا تحصیل و آموزش حق تمامی دانش آموزان کشورمان است و این تکلیف بر عهده ماست.

وی افزود: معتقدم که وجود هر دانش آموز به چرخه آموزش می‌تواند از بروز آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند و ارتقای جامعه را فراهم نماید.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آموزش حقّ طبیعی عزیزان محروم از تحصیل است، لذا ما تلاش می‌کنیم این عزیزان به کلاس‌های درس بازگردند.

منبع: مهر

875745

سازمان آگهی های پرسون