پرونده دو روزنامه‌نگار «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی»مشمول عفو شد

سخنگوی قوه قضاییه درباره پرونده نیلوفر حامدی و الهه محمدی گفت: آنها با توجه به اینکه بخشی از حبس را گذرانده اند، در تاریخ اول آبان امسال تقاضای عفو و مساعدت داشتند / این نامه به کمیسیون عفو در دادگستری تهران ارسال شده؛ پس از بررسی، نتیجه آن اعلام خواهد شد
تصویر پرونده دو روزنامه‌نگار «نیلوفر حامدی» و «الهه محمدی»مشمول عفو شد

به گزارش سایت خبری پُرسون،سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره وضعیت دو خبرنگار (نیلوفر حامدی و الهه محمدی) گفت: این دو نفر در تاریخ اول آبان امسال تقاضای عفو و مساعدت داشتند و در نامه‌ای متعهد شدند که اقدامی خلاف قانون و مقررات کشور انجام ندهند. همچنین متعهد شدند که به تعهدات کتبی و اخلاقی پایبند باشند.

پرتو برهان‌پور و حجت کرمانی وکلای نیلوفر حامدی به شرق خبر دادند که موکل آنها عفو شد و پرونده این روزنامه‌نگار بسته شد.

نیلوفر حامدی که در ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ و پس از فوت مهسا امینی بازداشت شده بود، در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران با اتهامات «همکاری با دولت خارجی متخاصم آمریکا»، «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» پس از گذشت ۱۳ ماه از بازداشت موقت غیرقانونی، محاکمه و به ترتیب به ۷، ۵ و یک سال حبس از باب اتهامات مذکور محکوم شد.

این روزنامه نگار در نهایت پس از ۱۷ ماه بازداشت در تاریخ ۲۴ دی ۱۴۰۲، با صدور قرار وثیقه صد میلیارد ریالی از سوی دادگاه تجدیدنظر استان تهران موقتاً از زندان آزاد شد.

پس از تجدیدنظرخواهی صورت گرفته از دادنامه بدوی، طی حکم قطعی صادره از دادگاه تجدیدنظر استان تهران، خانم نیلوفر حامدی از اتهام «همکاری با دولت خارجی متخاصم» تبرئه شد و در نهایت این روزنامه‌نگار درباره سایر اتهامات وارده عفو و پرونده او بسته شد.

شهاب میرلوحی، وکیل الهه محمدی، به هم میهن می‌گوید موکلش مشمول عفو شده و پرونده او بسته شد.

الهه محمدی هفتم مهرماه ۱۴۰۱ و پس از پوشش مراسم خاکسپاری مهسا امینی در سقز، بازداشت شد و ۱۷ ماه بعد را در زندان گذراند.

او ۱۳ ماه پس از بازداشت موقت، در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران با اتهامات «همکاری با دولت خارجی متخاصم آمریکا»، «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» محاکمه و به ترتیب به ۶، ۵ و یک سال حبس و در مجموع به ۱۲ سال حبس برای این اتهامات محکوم شد.

الهه محمدی دی‌ماه ۱۴۰۲ با وثیقه ۱۰ میلیاردتومانی از زندان آزاد شد و سپس در دادگاه تجدیدنظر استان تهران، از اتهام «همکاری با دولت خارجی متخاصم آمریکا» تبرئه و در نهایت این روزنامه‌نگار درباره سایر اتهامات وارده عفو و پرونده او بسته شد.

منبع: انتخاب

875259

سازمان آگهی های پرسون