به گزارش سایت خبری پُرسون، سید مرتضی محمودی درباره نقش شهید سلیمانی در تقویت محور مقاومت، اظهار کرد: ثمره تلاشها و مجاهدتهای این شهید عزیز امروز در منطقه و سراسر دنیا به وضوح قابل مشاهده است.
وی تاکید کرد: صلابت و اقتداری که امروز در میان نیروهای جبهه مقاومت وجود دارد و همچنین گسترهای که از مقاومت در دنیا شکل گرفته، ناشی از تلاشهای شهید سلیمانی و نگاه راهبردی وی مبتنی بر اندیشههای امامین انقلاب است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شهید سلیمانی در مکتب حضرت روح الله (ره) طوری تربیت شد که در کنار سربازی امام عزیز، رهبر معظم انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران، وظیفه انتقال و انتشار صحیح و به موقع مبانی انقلاب را هم به خوبی انجام داد. در واقع، مفهوم صدور انقلاب را که ما در طول دوران پس از پیروزی انقلاب در جمهوری اسلامی ایران به کرات میشنویم و جزوراهبردهای حضرت امام بود، شهید سلیمانی به خوبی تحقق بخشید.
محمودی ادامه داد: با وجود اینکه ما نسبت به صدور فرهنگ انقلاب اسلامی به سراسر دنیا کارهای بزرگی در حوزه تبلیغ، رسانه و دیپلماسی در طول این ۴۵ سال انجام داده ایم، اما حاج قاسم عزیز در میدان جهاد و با استفاده از خلاقیت خود، تصویر جذابی از ایرانی مسلمان مقتدر و مؤمن و در عین حال مردمی را به دنیا نشان داد و در این زمینه به الگویی بی بدیل تبدیل شد.
وی توضیح داد: شهید سلیمانی سهم بسیار عمده و اساسی را در انتقال مبانی و ارزشهای انقلاب و آرمانهای آن مثل آرمان حمایت از فلسطین، آرمان مقاومت و تشکیل جبهه جهانی مستضعفین داشت.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تلاشهای حاج قاسم منحصر در میدان به عنوان یک فرمانده نظامی نبود و وی علاوه بر اینکه دارای هوش سرشاری در مدیریت و فرماندهی میدانهای رزم بود و طراحیهای تاکتیکی بسیار قابل توجهی در مناطقی که با تکفیریها در حال مقابله بود، داشت، در انتقال درست ارزشها و آرمانهای انقلاب هم ابتکار عمل داشت و خلاقانه کار میکرد. به طور مثال، روایت حضور آن فرمانده شجاع در میان کودکان و نوجوانان سوری، یا حمایت وی از مسیحیان و کردهای عراق یا آن رفتار مومنانه در قبال استفاده از اموال و خانههای تخلیه شده مردم سوریه، همه اینها به نوعی نشان دادن تراز یک فرمانده ایرانی بود که هر روز جاذبهاش برای مردم و به ویژه جوانان منطقه و کشورهای مسلمان بیشتر میشد. آیا این صدور انقلاب نبود؟
محمودی ادامه داد: به عبارت دقیقتر، شهید سلیمانی در کنار کار میدانی و نظامی، به تبلیغ و انتقال مبانی انقلاب و اسلام ناب در دل تهدیدها و فرصتها مشغول بود و همین اقدامات او باعث جذب نیروهای فراوانی از شیعیان، اهل سنت و مسیحیان در سوریه، لبنان، عراق، یمن، پاکستان و افغانستان برای تشکیل جبهه بزرگ مقاومت شد. تشکیل چندین گردان، تیپ و سپاه از ملیتهای مختلف برای مبارزه با جبهه کفر و دفاع از مظلومان منطقه ناشی از انتقال درست اندیشه و راهبردی بود که شهید سلیمانی توانسته بود به خوبی آن را پیاده کند و به دیگران نیز برساند.
وی خاطرنشان کرد: در هر حال نقش شهید سلیمانی در تقویت و گسترش جبهه مقاومت غیرقابل انکار و بیبدیل بوده است. حال اگر ما در یک برههای از زمان شکستی در بخشی از محور مقاومت بخوریم، نباید گفته شود این به معنای شکست جبهه مقاومت است، چرا که اصلاً تصور چنین چیزی هم غلط است و این ناشی از عدم شناخت درست فرهنگ مقاومت و ندیدن این درخت تنومندی است که در دل سرزمینهای اسلامی ریشه دوانده است.
محمودی تاکید کرد: در واقع، فرهنگ مقاومتی که از چمران و سیدعباس موسوی تا عماد مغنیه و فتحی شقاقی و تا حاج قاسم و سیدحسن نصرالله و سنوار و دیگر شهدا در آن رشد کردند و به پایش جان خود را فدا کردند، هیچگاه با فقدان تربیت شدگانش افول نکرده، بلکه دائم مقاومتر شده است.
سخنگوی فراکسیون مقاومت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شهید سلیمانی کاری کرد که امروز جبهه مقاومت به عنوان یک جبهه فراگیر، از مرزهای کشورهای اسلامی هم عبور کرده است و امروز در اروپا، آمریکا و شرق آسیا هم مردم در کف خیابانهای شهرهای بزرگ فریاد دفاع از مظلومان و دفاع از مقاومت فلسطین سر میدهند که این یعنی آن هدفی که شهید سلیمانی و دیگر فرزندان حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری به دنبالش بودند مبنی بر تشکیل نهضت جهانی مستضعفین در حال شکلگیری است.
منبع: مهر