به گزارش سایت خبری پرسون، دکتر استادهاشمی در این نشست ضمن ابراز خرسندی از تشکیل و استمرار این شورا گفت: بیمه مرکزی با عنوان نهاد ناظر معتقد است تلفیق تجربه و دانش نوین میتواند کمک شایانی به توسعه و نوآوری در صنعت بیمه کند.
وی افزود: صنعت بیمه بایستی به دنبال طراحی محصولات برای مشاغل و صنایع جدید بوده و از درگیر شدن در یک بیمه اجباری (شخص ثالث) خارج شود.
رئیس کل بیمه مرکزی گفت: شرکت های بیمه باید در حوزه نرخ دهی و مدیریت ریسک به بلوغ برسند و به گونه ای عمل کنند که وضعیت مالی صنعت بیمه دچار مخاطره نشود.
وی همچنین از این شورا خواست تا با خرد جمعی، شاخص هایی برای حضور شرکتهای متقاضی ورود به صنعت بیمه تهیه شود تا بتوانیم برنامه ای جامع برای حضور و حتی حذف و یا ادغام شرکت های بیمه داشته باشیم.
همچنین در این نشست دکتر مجید مشعلچی قائم مقام بیمه مرکزی و متولی شورای خبرگی ضمن قدردانی از همراهی و حضور پیشکسوتان صنعت بیمه در این شورا گفت: شورای خبرگی در همه جای دنیا وجود دارد و خوشحالم که توانسته ام از حضور و دانش پیشکسوتان صنعت بیمه در این شورا بهره گیرم.
وی همچنین بر ضرورت بسترسازی لازم برای نظارت هوشمند و تعیین حدود اختیارات در صنعت بیمه از طریق کمیته صیانت تاکید کرد و گفت: نظارت هوشمند با چارچوب مشخص در صنعت بیمه آغاز می شود
دکتر مشعلچی در خصوص رتبه بندی شرکت های بیمه نیز افزود: در این حوزه از شرکت های تخصصی برای تعیین شاخص های رتبه بندی استفاده خواهیم کرد.
شایان ذکر است در آخرین جلسه شورای خبرگی سال ۱۴۰۲ اعضا به ارائه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.
منبع: بیمه مرکزی