کاهش یافتن عوارض صادرات پیاز

عوارض صادراتی پیاز از ۴۰ به ۱۰ درصد قیمت پایه صادراتی از تاریخ پنجم بهمن ماه تا پایان سال‌ جاری کاهش یافت.
تصویر کاهش یافتن عوارض صادرات پیاز

به گزارش سایت خبری پرسون، چندی پیش وزارت جهاد کشاورزی با توجه به افزایش نسبی تولید محصولات پیاز و گوجه‌فرنگی در کشور و همچنین در جهت تعادل‌بخشی به میزان تولید، مصرف و قیمت در بازار و کمک به تولید کنندگان، در جهت پایداری تولید و صادرات محصولات ذکر شده عوارض صادراتی پیاز از ۱۰۰ درصد به ۴۰ درصد تغییر یافت.

بر اساس بخشنامه جدید گمرک ایران، عوارض صادراتی پیاز مجدد کاهش یافته و از ۴۰ به ۱۰ درصد قیمت پایه صادراتی(طبق تعرفه اعلامی) از تاریخ پنجم بهمن ماه تا پایان سال‌ کاهش یافت.

منبع: خبرنگاران جوان

598381

سازمان آگهی های پرسون