به گزارش سایت خبری پرسون، آرلین کلمشا با پنل غزه در «سینماحقیقت» حضور دارد و شرایط حضور در کارگاههای «سینماحقیقت» اعلام شد.
آرلین کلمشا استاد دانشگاه، نویسنده و پژوهشگر برزیلی یکی از استادانی است که در هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» حضور خواهد داشت.
دکتر آرلین کلمشا استاد دانشگاه سائوپائولو برزیل در رشته تاریخ عرب معاصر و نویسنده کتابهای «مارکسیسم و یهودیت، تاریخ یک رابطه مشکل»، «فلسطین 08-48»، «ادوارد سعید: کار روشنفکرانه و نقد اجتماعی» و «برزیل و خاورمیانه: قدرت جامعه مدنی» است. کلمشا امسال و در هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» یکی از سخنرانان پنل غزه است.
او بسیاری از مقالههای ادوارد سعید، نظریه پرداز ادبی و فعال سیاسی فلسطینی-امریکایی و همچنین کتاب «فروید و غیر اروپاییها» را به زبان پرتغالی ترجمه کرده است. نوشتههای آرلین کلمشا به زبانهای انگلیسی، پرتغالی، اسپانیایی، فرانسوی، ایتالیایی، عربی و فارسی منتشر و چاپ شده است.
او از سال 2005 تا 2015 نماینده انجمن مدنی برزیل در شبکه بینالمللی سازمان ملل برای فلسطین (UN-ICNP) بوده است. دکتر کلمشا با مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی و موسسه برزیلی فرهنگ عرب در برگزاری جشنواره فیلم «تصاویری از شرق» همکاری کرده است.
آرلین الیزابت کلمشا متولد 18 دسامبر 1972 است و استاد رشته تاریخ عرب در گروه ادبیات شرقی در دانشکده فلسفه، ادبیات و علوم انسانی دانشگاه سائوپائولو و مدیر فعلی مرکز مطالعات عرب این دانشگاه است. او در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای تاریخ، در مورد مسئله یهودیان و تاریخ فلسطین مدرن تحقیق میکند.
کلمشا عضو هیئت مدیره مجمع اقدام مشترک (مادرید) است و با سازمان الشرق مستقر در استانبول همکاری می کند. تحقیقات او بر تاریخ معاصر عرب، فلسطین، مسئله یهود و درگیری ها در خاورمیانه متمرکز است. امسال در جشنواره «سینماحقیقت» در پنل غزه چند مستند مربوط به غزه روی پرده رفته و پنلی با حضور استادان، مستندسازان و چهرههای بینالمللی برگزار میشود.
شرایط حضور در کارگاههای «سینماحقیقت» اعلام شد
شرایط شرکت دانشجویان، مستندسازان و اعضای صنوف در کارگاههای هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» اعلام شد.
به منظور گسترش دانش سینمای مستند و تقویت توانمندیهای مستندسازان، همزمان با برپایی هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت»، کارگاههای تخصصی با حضور استادان ایرانی و خارجی در خانه جشنواره برگزار میشود.
شرکت کنندگان می بایست واجد یکی از این شرایط باشند :
فیلمسازانی که سابقه ساخت فیلم مستند دارند
اعضای صنوف سینمایی
دانشجویان سینما
هنرجویان دوره های سینمایی رسمی
تذکر: اولویت پذیرش با موارد فوقالذکر بوده و در صورت ظرفیت خالی در کارگاهها، از سایر متقاضیان با اولویت رشته های مرتبط که اقدام به ثبتنام نمودهاند نیز پذیرش میشوند.
همچنین گواهی شرکت در کارگاه های جشنواره سینما حقیقت به شرکت کنندگانی که در تمام جلسات حضور داشته باشند، ارائه می شود.
مراحل ثبتنام:
الف) متقاضیان میتوانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی www.panel.irandocfest.ir نسبت به ثبتنام اقدام نموده و پس از تکمیل فرم ثبتنام، نسبت به ارسال آن از طریق سایت مذکور اقدام کنند.
ب) به دلیل محدودیت درظرفیت، پس از ثبتنام و ارسال اطلاعات از سوی متقاضیان، ستاد اجرایی نسبت به بررسی شرایط ایشان اقدام و پیامک اختصاصی برای پذیرفتهشدگان نهایی ارسال خواهد شد.
تذکر مهم: ثبتنام اولیه متقاضیان دلیل بر حضور قطعی ایشان در کارگاه نیست و ملاک حضور، دریافت پیامک پذیرش نهایی و کارت بخش کارگاههای جشنواره است. متقاضیان میبایست نسبت به بندهای مراحل ثبتنام دقت لازم را داشته باشند.
ج) ثبتنامشدگانی که اسامی آنها به عنوان پذیرفته شدهی نهایی اعلام میشود، میبایست ظرف مدت سه روز کاری مبلغ دو میلیون ریال به شمار شبای 290610000000700793523211 IR نزد بانک شهر شعبه شهید قندی به نام مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی واریز کرده و رسید آن را به آدرس ایمیل [email protected] ارسال و ثبت نام خود را تکمیل نمایند. (در صورت انصراف از حضور در کارگاه، مبلغ واریزی مسترد نخواهد شد). علاقه مندان از امروز شنبه 4 آذر تا چهارشنبه 15 آذرماه فرصت ثبت نام دارند.
تذکر: در صورت عدم تکمیل ثبت نام در زمان مقرر، نام متقاضی از لیست پذیرفتهشدگان نهایی حذف و ستاد اجرایی نسبت به جایگزینی افراد ذخیره اقدام خواهد کرد.
منبع: تسنیم