جزئیات مصوبه یکساله شدن سربازی/ در بحث اصلاح قانون سربازی بن بست معنایی ندارد

نماینده مجلس گفت: همانطور که با پیگیری مدام و بی وقفه نمایندگان حقوق سربازی بیش از ۶۰ درصد رشد کرد، اصلاح قانون نظام وظیفه براساس مطالبه جامعه و نیاز نیروهای مسلح از جمله موضوعاتی است که به جد پیگیر آن هستیم و انشالله بزودی به ثمر خواهد نشست.
تصویر جزئیات مصوبه یکساله شدن سربازی/ در بحث اصلاح قانون سربازی بن بست معنایی ندارد

به گزارش سایت خبری پرسون، محسن پیرهادی، عضوهیات رئیسه مجلس اصلاح قانون نظام وظیفه و گام برداشتن به سمت حرفه ای شدن سربازی را از جمله موضوعات اولویت‌دار مجلس یازدهم دانست. پیرهادی با اعتقاد به اینکه تدوین وتصویب قانون برنامه هفتم توسعه بستر را برای اصلاح قانون نظام وظیفه بیش از هرزمان دیگری مهیا کرده است، ادامه داد: درهمین راستا در نشست اخیر کمیسیون تلفیق برنامه هفتم در بحث مربوط به قانون نظام وظیفه؛ کاهش زمان خدمت سربازی به ۱۲ ماه و معافیت از خدمت مشمولان بالای ۳۰ سال دارای ۲ فرزند و، مجاز شدن ادامه تحصیل دانش آموزان مقطع دیپلم و بالاتر در خارج از کشور، تعیین تکلیف مشمولان غایب و دانشجویان مشغول به تحصیل در خارج از کشور به تصویب اعضای کمیسیون رسید. البته این مصوبه نیازمند تایید نیروهای مسلح و اخذ رای نمایندگان صحن مجلس است و پس از کسب رای اکثریت مجلس مثل هر قانون دیگری به شورای نگهبان ارجاع داده می شود.

‌نایب رئیس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم درپاسخ به اینکه گفته می‌شود اصلاح قانون نظام جز وظایف ستاد کل نیروهای مسلح است وتلاش مجلس دراین مسیر موثر واقع نمی شود، گفت:ما به عنوان نماینده مردم موظف به پیگیری وانعکاس صدا ومطالبات مردمی هستیم و قانون اساسی ظرفیت و بسترخوبی را برای پیگیری امورمردم دراختیار نمایندگان قرار داده است کما اینکه درهمین بستر با تلاش بی وقفه جمعی از نمایندگان در اقدامی کم مانند حقوق پرداختی به سربازان افزایش یافت اگرچه رقم این پرداختی همچنان نیازمند افزایش است اما رشد بیش از ۶۰ درصدی آن طی ۳سال با ورود و پیگیری مجلس میسر شد.

‌پیرهادی افزود: ایستادگی و پیگیری نمایندگان بر سر اصلاح قانون نظام وظیفه در تصمیم اخیر نیروهای مسلح برای کاهش ۳ماهه زمان خدمت سربازی اثر گذار بود چرا که استمرار در طرح مطالبات واقعی جامعه حتما منجر به کمرنگ شدن و رفع برخی موانع می‌شود.

‌ بن بست در بحث اصلاح قانون سربازی معنایی ندارد

‌عضوهیات رئیسه مجلس با تاکید بر اینکه پیگیری مطالبات به‌حق و برزمین مانده مردم یکی از وظایف و مسئولیت‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، گفت:به سرانجام رساندن مطالبه اصلاح قانون نظام وظیفه ازجمله موضوعاتی است اگربه دلیل موانع موجود صدها بارهم با مانع مواجه شود، پیگیری آن بر دوش نمایندگان است و بن بست و سکوت درقبال این مطالبه معطل مانده و بحق جامعه معنایی ندارد.

‌ مانع تراشی در بحث اصلاح قانون نظام وظیفه جای سوال دارد

‌نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه ساماندهی بحث خدمت سربازی براساس نیاز نیروهای مسلح و ظرفیت جامعه سالهاست که ازسوی مجلس، دولت و نیروهای مسلح پیگیری می‌شود، ادامه داد:ورود مجلس و دولت به این مهم و تاکید کارشناسان و نمایندگان نیروهای مسلح بر لزوم ایجاد اصلاحاتی در قانون نظام وظیفه همگی موید اهمیت و ضرورت اصلاح قانون سربازی است ومانع تراشی و رویکرد تخریبی جمعی در قبال این تلاش نمایندگان جای سوال و ابهام دارد.

‌اوبا اشاره به اینکه ایجاد گشایش واصلاح در برخی امور به دلیل درهم‌تنیدگی وانباشت قوانین از یک سو و تداخل وظایف ارگان ها و سازمان های متعدد در آن موضوع مشخص، روندی فرسایشی و زمانبر را طی می کند، گفت:برخی با توجه به پروسه زمانبر این دست موضوعات، ورود به آنها را کاری بیهوده می‌دانند و با این تفکر که اصلاح شدنی نیست، مردم را از ایجاد اصلاحات و تغییر در امور دلسرد و نسبت به تحقق مطالباتشان مایوس می‌کنند.

‌پیرهادی با تاکید بر اینکه بروز این دست نگاه مایوسانه همواره درپیگیری مطالبات مردمی دیده می شود، همچنان که در پیگیری بحث واردات خودرو، افزایش تعطیلات آخرهفته وطرح شفافیت و... هم دیده شد، افزود:اگرچه مسیر به ثمررساندن این موضوعات اقدامی خلق الساعه نیست اما پیگیری مستمر این موارد از سوی مجلس آنها را به اصول و واجباتی غیرقابل اغماض بدل کرده که ایستادگی ومانع تراشی درقبال آنها بشدت ازسوی جامعه مذمت می‌شود و نظارت مردمی مخالفان این مطالبات را لحظه به لحظه ضعیفتر می کند تا زمانی که دیگر فرصت مخالفتی باقی نمی ماند و شرایط برای اجرای آنها میسر می‌شود.

‌ ذینفعان وضع موجود با برچسب عوامگرایی مانع ایجاد تغییر می شوند

‌نماینده مردم تهران گفت: پیگیری مطالبات مردمی و گام برداشتن در مسیراصلاح امورو حتی ایجاد تغییر ونوآوری دربرخی بخش‌ها و بروزسانی قوانین براساس نیازجامعه، کار کارشناسانه و تبعیت ازالگوهای موفق جهانی وظیفه نمایندگان مجلس شورای اسلامی به عنوان وکلای بلاواسطه مردم با حاکمیت است و برچسب عوام‌گرایی و پوپولیسم زدن بر این امور مهم، مانعی است که از سوی ذینعفان شرایط موجود مطرح می‌شود و کوتاه آمدن در قبال آن دستاوردی جز خدشه دار کردن شان نمایندگی و القای حس یاس و انسداد تحمیلی در برخی مسیرها به جامعه دستاوردی نخواهد داشت.

منبع: همشهری

547414

سازمان آگهی های پرسون