آنچه در نشست خبری کنسرت گروه موسیقی «خاطره‌سازها» گذشت

نشست خبری کنسرت گروه موسیقی «خاطره‌سازها» برگزار شد.
تصویر آنچه در نشست خبری کنسرت گروه موسیقی «خاطره‌سازها» گذشت

به گزارش سایت خبری پرسون، نشست خبری کنسرت گروه موسیقی «خاطره‌سازها» صبح امروز شنبه 22 مهر 1402 در تالار وحدت برگزار شد. این نشست با حضور چهار خواننده قدیمیِ‌ موسیقی پاپ ایران یعنی؛ قاسم افشار، چنگیز حبیبیان، حمید غلامعلی و مهدی مقدم همراه بود، همچنین محمدرضا چراغعلی به‌عنوان آهنگساز کنار این خوانندگان حضور داشت، سجاد عزیزی آرام هم در این نشست به‌عنوان برگزارکننده این رویداد حاضر بود.

هر کدام از حاضران در این نشست به بیان توضیحاتی درباره اجرای پیشِ‌رو پرداختند که متن صحبت‌های هر کدام را در ادامه می‌خوانید:

خوانندگان امروزی محصول هستند

سجاد عزیزی‌آرام (برگزارکننده کنسرت خاطره‌سازها): برگزاری این کنسرت از چند سال پیش در ذهنم شکل گرفت. این کنسرت برنامه‌ای است که جامعه امروز به آن نیاز دارد. امروزه شاهدیم که خوانندگان به محصولاتی تجاری تبدیل شده‌اند، محصولاتی که گاهی به‌صورت فصلی تغییر می‌کنند و محصولات جدیدی جای آنها را می‌گیرند.

معتقدم که بزرگترین سرمایه ما شعر است و نباید شعر فدای موسیقی شود. خوانندگان و موزیسین‌های گذشته به شعر بسیار اهمیت می‌دادند، یعنی آهنگ خوب، خواننده خوب و شعر خوب کنار هم سه ضلعِ آثار موفق بوده‌اند. ما تصمیم گرفتیم که این کنسرت را به صحنه ببریم، این اجرا با حمایت آقای اللهیاری مدیرکل دفتر موسیقی و آقای سالم مدیرعامل بنیاد رودکی همراه شد.

امیدوارم کنسرت «خاطره‌سازها» را در قالب تئاتر موزیکال هم روی صحنه ببریم و بتوانیم تور کنسرت‌های‌مان را در شهرستان‌ها هم برگزار کنیم.

هیچ چیز مهمتر از اجرایی خوب نیست

چنگیز حبیبیان: ما خوانندگان و هنرمندان، هر چقدر هم کار کنیم و کارهای خوب ارائه دهیم، وقتی جایی پخش نشود بی‌فایده خواهد بود، لذا از شما خبرنگاران بابت حضور در این برنامه ممنونم. محمدرضا چراغعلی دوست قدیمی است و دهه هفتاد و هشتاد هم با قاسم افشار عزیز برنامه‌هایی داشتیم و صدای او را همیشه دوست می‌دارم. حمید غلامعلی هم خواننده درجه‌یک و درست‌کار و شریفی است که او را از قدیم می‌شناسم.

تهیه‌کننده این اجرا در برگزاری این رویداد، ریسک بزرگی کرد‌ه است که آن را شایسته و ارزشمند می‌دانم، ان‌شاءالله ما آبروداری کنیم، به‌هرحال این سال‌ها کنسرت نداشته‌ایم و اگر هم بوده کم بوده است که البته این قضیه دلایل زیادی دارد. آنچه اهمیت دارد این است که با خاطره‌سازی برای مخاطبان و یک اجرای خوب آبروداری کنیم.

اینجا پلی‌بک نمی‌شنوید

قاسم افشار: خیلی خوشحالم که پس از یک سکوت طولانی چنین اجرایی را به صحنه خواهیم برد. امکان ندارد شما بتوانید چهار خواننده را کنار هم بگذارید و به صحنه بروند، این اتفاق در نسل امروز هرگز رخ نخواهد داد، در اجرای ما هیچ پلی‌بکی در کار نیست و خوانندگان و نوازندگان واقعی می‌خوانند و می‌نوازند.

تولید آهنگ جدیدمان که چهارنفری خوانده‌ایم، به من ثابت کرد که مردم هنوز موسیقی سالم و کلام درست را دوست دارند. این آهنگ جدیدمان با عنوان «تنها صداست که می‌ماند» در فضای مجازی به‌شکل بسیار گسترده‌ای دیده شده است.

الآن در لس‌آنجلس خوانندگانی که نوستالژی هستند، کنسرت‌هایشان می‌فروشد. من همه جور موسیقی گوش می‌کنم ولی موسیقیِ سالم گوش می‌کنم، سلیقه با خوب بودن موسیقی خیلی متفاوت است.

این کنسرت باید خیلی وقت پیش برگزار می‌شد

حمید غلامعلی: فکر می‌کنم که این اتفاق خیلی وقت پیش باید رخ می‌داد، امیدواریم این اجرا همچنان ادامه‌دار باشد.

طرفداران ما دهه‌شصتی‌ها هستند

مهدی مقدم: هنرمندان بسیاری برای خاطره‌سازیِ جامعه کار‌کرده‌اند. قبل از ما خوانندگان و موزیسین‌های بسیار کار‌کرده‌اند و آثار زیادی را به جامعه ارائه کرده‌اند که همان آثار به خاطره و نوستالژی تبدیل شده‌اند. خوانندگان امروز هم کارشان در آینده به نوستالژی نوجوانان و کودکان امروز تبدیل می‌شود.

آنچه ما رقم می‌زنیم یک کنسرت است؛ اما این اتفاق شروع یک جریان است. خیلی از تهیه‌کنندگانی که مدعی دور کردن نوجوانان و کودکان از فرهنگ غرب هستند، متأسفانه باید بگویم که آنها مشغول پایین آوردن سطح سلیقه مخاطب هستند.

این همکاری ما منشأ یک اتفاق بزرگ خواهد بود، اگر هم این جریان به‌هردلیلی قطع شود، حداقل به یک خاطره تبدیل می‌شود، حمایت از ما بیشتر از سوی دهه‌شصتی‌ها است که امیدوارم بتوانیم جبران زحمت این عزیزان را داشته باشیم.

نسل جدید بسیار هوشمندند

محمدرضا چراغعلی: ما در شرایطی هستیم که آثارمان را به‌خوبی نمی‌توانیم به گوش مردم برسانیم. ما برای اینکه صدایمان را به گوش مخاطبان برسانیم به یک جریان رسانه‌ای واقعی نیاز داریم. موسیقی پاپ امروز که بیشتر موسیقی سرگرمی است؛ رسانه‌های زرد را در اولویت قرار می‌دهند.

امیدوارم حاصل این کنسرت ظهور خوانندگان و آهنگسازان و نوازندگانی باشد که اصول برگزاری یک کنسرت را به‌درستی بدانند، ما به‌عنوان نسل اول موسیقی پاپ پس از انقلاب کار را شروع کردیم.

نسل جدید به‌شدت هوشمند است، الآن اگر‌ کنسرتی می‌روند برای تخلیه انرژی‌شان است، آنها به‌خوبی می‌دانند که چه‌چیزی را در کجا بخوانند.
خوانندگان جوان زیادی پیش من می‌آیند و آنچه به‌عنوان نمونه می‌خوانند، بیشتر از آثار همین خوانندگان نسل اول انقلاب است.

کنسرت «خاطره‌سازها» روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 25 و 26 مهر 1402 در تالار وحدت روی صحنه می‌رود. چهار خوانندۀ این کنسرت در مجموع 17 قطعه را می‌خوانند و در پایان قطعۀ مشترک «تنها صداست که می‌ماند» با صدای این چهار خواننده اجرا خواهد شد.

منبع: تسنیم

533685

سازمان آگهی های پرسون