به گزارش سایت خبری پرسون، رونالدو اعلام کرد: بایننس یکی از سختترین چالشها را برای من به ارمغان آورد: مواجهه با دستگاه دروغیاب.
این توییت خیلی زود در فضای مجازی منتشر شد و طرفداران، منتقدان و ذهنهای کنجکاو همگی به سرعت ایدهها و تفسیرهای خود را بیان کردند. از آنجایی که تعداد بازتوییتها و لایکها به میلیونها نفر افزایش یافت، توجهات بر کشف داستان پشت توییت متمرکز شد. هدف پشت این اقدام غیرمتعارف احتمالاً سنجش صحت اظهارات رونالدو در مورد علاقه او به ارزهای دیجیتال و همکاری ادعایی او با بایننس بود.
این آزمایش ظاهراً در یک محیط کنترلشده انجام شد و نتایج آن متعاقباً به عنوان ابزاری برای تأیید ستایش رونالدو از پلتفرم بایننس به اشتراک گذاشته شد. این حرکت مدت کوتاهی پس از رونمایی او از دومین مجموعه توکن غیرقابل تعویض (NFT) خود در بایننس صورت میگیرد.
این مجموعه با عنوان “ForeverCR7: The GOAT” ادای احترامی به دوران درخشان رونالدو و دستاوردهای قابل توجه او در زمین فوتبال است. مجموعهای که در ماه جولای منتشر شد، شامل 20 طرح مجزا است.
هر طرحی به دقت هدف مهمی از دوران درخشان رونالدو را به تصویر میکشد. این طرحها از ضربات قیچی برگردان تا ضربات رعدآسا از راه دور، مهارت رونالدو به عنوان یک گلزن و توانایی او در شگفتزده کردن تماشاگران را در بر میگیرند.
تصمیم بایننس برای قرار دادن کریستیانو رونالدو در آزمایش دروغسنج بحثهایی را در مورد نقش فناوریهای نوظهور در شکل دادن به ادراک عمومی به راه انداخته است. برخی این حرکت را یک ترفند تبلیغاتی هوشمندانه میدانند که برای جلب توجه و استفاده از طرفداران جهانی رونالدو برای ارتقای خدمات بایننس طراحی شده است.
دیگران آن را تلاشی برای ادغام فناوری و تأیید افراد مشهور به روشی نوآورانه میدانند، که تلاقی بالقوه آتی بین امور مالی، فناوری و سرگرمی را برجسته میکند.
در حالی که ممکن است قصد بایننس، افزایش اعتبار خودش با حمایت رونالدو از این پلتفرم بوده باشد، نمیتوان مشکلات اخلاقی و محدودیتهای علمی تستهای دروغسنج را نادیده گرفت.
منبع: رمزارز نیوز