به گزارش سایت خبری پرسون، آردوینو گفت که ورود پیپال به این حوزه، رشد کلی اکوسیستم رمزارزها را افزایش میدهد؛ زیرا شرکتهای رقیب را به سمت توسعه راهحلهایی سوق میدهد که پذیرش و نوآوری را بیشتر تقویت میکند.
مدیر ارشد فناوری تتر افزود: هر پروژهای تلاش میکند که با ارائه مزایای منحصربهفرد به کاربران، ایجاد نوآوری و ارائه انتخابها و کنترل بیشتر بر تراکنشها، خود را متمایز کند. تقویت رقابت باعث ایجاد یک بازار سالم و متنوع میشود.
دیدگاه آردوینو با احساسی که توسط جرمی آلیر، مدیرعامل شرکت سیرکل و صادرکننده استیبل کوین USDC، منعکس شده، همخوانی دارد. آلیر اشاره کرد که ورود پیپال به حوزه استیبل کوین نشان میدهد که چگونه این فضا از نظارت بهبودیافته سود میبرد.
بر اساس دادههای آنچین، ۲۶.۹ میلیون PYUSD تازهراهاندازیشده فقط برای هشت دارنده صادر شده است که شرکت پکسوس و آدرس 0x264bd8 حدود ۹۹ درصد از کل عرضه این استیبلکوین را در اختیار دارند.
آردوینو همچنین در توییتی در 7 آگوست توضیح داده بود که چرا پروسه شبانهروزی تتر به فرآیند سختگیرانه مبارزه با پولشویی و شناخت مشتری (KYC) نیاز دارد. به گفته وی، تتر استانداردهایی در سطح بانکی دارد که کاربران را ملزم میکند اطلاعاتی مانند “منبع وجوه” و غیره را برای جلوگیری از در معرض خطر قرار دادن همه کاربران، ارائه دهند.
وی همچنین اظهار داشت که تتر یک استیبل کوین متمرکز است که از لایههای حمل و نقل غیرمتمرکز (معروف به بلاکچین) استفاده میکند و با داراییهای غیرمتمرکز مانند بیت کوین (BTC) بسیار متفاوت است.
او اضافه کرد: وقتی USDT را بازخرید میکنید، به این معنی است که میخواهید فیات را پس بگیرید؛ از این رو، باید قوانین سیستم فیات را رعایت کنید.
با این حال و با وجود این فرآیندهای سختگیرانه، آردوینو خاطرنشان کرد که شرکت تتر همچنان در حال پردازش بازخریدها است و فاش کرد که حدود 325 میلیون دلار از داراییها را در 7 آگوست بازخرید کرده است.
بر اساس دادههای CryptoSlate، استیبل کوین USDT تتر، بزرگترین استیبل کوین از نظر ارزش بازار است که بیش از 60 درصد کل بازار را کنترل میکند.
منبع: رمزارز نیوز