به گزارش سایت خبری پرسون از فارس، حمید برزگر صبح امروز در نشست خبری در جمع خبرنگاران در مورد مشوقهای نوسازی در بافت فرسوده اظهار داشت: بودجه شهرداری شیراز در حوزه خدمات محرومیت زدایی ۵۰۰ میلیارد تومان است که از این میزان ۳۰ و یا ۴۰ درصد صرف تامین خدمات زیر ساختی می شود.
وی خاطر نشان کرد: بر اساس مصوبات ساخت پارکینگ در بافتهای فرسوده ۱ پارکینگ احداث می شود.
وی بیان داشت: حوزه بازآفرینی دارای ستاد ملی به ریاست رئیس جمهور که وظیفه رسیدگی به بافت های فرسوده را دارد و نیز ستاد استانی و شهرستانی از دیگر حوزه های بازآفرینی است.
رییس اداره باز آفرینی محلات شهری بیان داشت: شیراز به علت پراکندگی فاصله شهرداری به محلات ABC در قالب ضعیف ترین و مرغوب ترین تقسیم شده که محلات c از تخفیف ۱۰۰ درصدی عوارض نوسازی برخوردار است.
برزگر اضافه کرد: شیراز با ۶۵ محله که از این تعداد ۵۵ محله در بافتهای فرسوده قرار دارد.
وی در مورد دفاتر تسهیلگری گفت: دفاتر تسهیلگری حلقه واسطه شهرداری با محلات است و به علت کرونا در مقطعی فعال نبوده ولی با تلاشهای انجام شده در صدد تسریع و گسترش این طرح در تمامی محلات به ویژه کم برخوردار هستیم.
این مسئول ضمن مخالفت با پروژههای بزرگ در بافتهای فرسوده ابراز داشت: ساخت و ساز در پروژهای بزرگ در بافتهای فرسوده به لحاظ اقتصادی و کاربری مناسب نیستند و در این راستا آباد کردن بافتهای فرسوده کوچک و منکسر هستنتد.
برزگر اظهار داشت: در گذشته معابر ۵۰ درصد ، ۵۰ درصد خانههای زیر ۲۰۰ متر و خانههای فاقد مجوز جزء بافتهای فرسوده محسوب می شدند و هم اکنون این طرح منسوخ و بر اساس نقشه تعیین می شود.
رییس اداره باز آفرینی محلات شهری خاطر نشان کرد: شرط عرض گذر 4 طبقه در بافتهای فرسوده ۸۰ متری است که قابلیت نوسازی را دارد.
برزگر ادامه داد: در بافتهای فرسوده زیر ۷۰ متر امکان ساخت و ساز نیست و در ۱۲۰ متر ۱ طبقه و ۱۲ تا 250 متر ۳ طبقه امکان احداث وجود دارد.