به گزارش سایت خبری پرسون، سیدجعفر تشکریهاشمی، درباره ایجاد دسترسیهای حملونقلی در اطراف ایستگاه تازه تاسیس متروی علامه جعفری گفت: یکی از وظایف سازمان ترافیک این است که وقتی یک ایستگاه مترو به عنوان یک حملونقل انبوهبر راهاندازی میشود، سامانههای مکمل آن را در کنارش پیشبینی و طراحی کند. شاید پیش از این، خیابان پروانه نیاز به ایستگاه اتوبوس نداشته ولی الان که ایستگاه علامه جعفری راهاندازی شد، بایستی خطوط تاکسیرانی و اتوبوسرانی متناسب با این ایستگاه ساماندهی بشوند.
رییس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران با بیان اینکه حتی ممکن است مسیر بعضی خطوط اتوبوسرانی و تاکسیرانی به دنبال افتتاح ایستگاههای تازه تاسیس تغییر پیدا کند، افزود: به هر حال یک وسیله انبوهبر به اینجا آمده و باید بتوانند خطوط را بر مبنای ظرفیتی که ایستگاه ایجاد میکند، بازنگری کنند.
رییس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که چه زمانی باید منتظر راهاندازی خط دهم متروی تهران باشیم؟، اظهار کرد: فکر نمیکنم به این زودی خط ۱۰ متروی تهران جواب بدهد. به هر شکل یک خطی است که سالها طول میکشد تا تونلها، سالنها، ایستگاهها و تجهیزاتش شکل بگیرد. فعلا اولویت شورای شهر تهران تکمیل خطوط ۶ و ۷ مترو است و اگر در سال آینده هم نقصی در خطوط هفتگانه داشته باشیم باز اولویتمان تکمیل همین خطوط است.
تشکری هاشمی با بیان اینکه در سال جدید چندین ایستگاه جدید در خطوط راهاندازی میشود، خاطرنشان کرد: یکی از خطوطی که دارای ایستگاه جدید خواهد شد، خط ۴ است. طبق گفتهها قرار است که در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۳ ایستگاه به متروی تهران اضافه شود.
عضو شورای شهر تهران درباره اینکه در سال جاری وضعیت ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی چگونه خواهد بود؟، گفت: ایجاد خطوط جدید در این حوزهها موکول به ناوگان جدید هستند. مساله اول شهرداری تهران جبران کمبود ناوگان است. ۶۲۰۰ میلیارد تومان از بودجه سال ۱۴۰۲ را به اتوبوسرانی اختصاص دادیم تا اتوبوسهای جدید برای خطوط خریداری شود.
وی با بیان اینکه ۱۳۵۰ میلیارد تومان فقط برای بازسازی ناوگان اتوبوسرانی تخصیص یافته است، اظهار کرد: وقتی که ناوگان تکمیل بشود، میشود به توسعه خطوط، کاهش سرفاصلهها و اصلاح مسیر اندیشید.
تشکریهاشمی خاطرنشان کرد: مساله اصلی از نگاه ما در شورا کسری ناوگان است که امیدواریم باتوجه به بودجه پیشبینی شده این محقق بشود. اگر این اتفاق با مشارکت بخش خصوصی انجام بشود بخشی از پول را این بخش به عهده میگیرد و ناوگان رشد بیشتری پیدا خواهد کرد. البته قیمت اتوبوسها در سال گذشته زیر ۴ میلیارد تومان بود و الان به حدود ۷ میلیارد رسیده است. بنابراین قیمت اتوبوس در تعداد اتوبوسهایی که امسال به ناوگان اضافه میشود، موثر خواهد بود و نمی توان پیش بینی دقیق و برنامه ریزی شدهای داشت.
منبع: ایلنا