ایجاد جریان فرهنگی در سطح کشور از اهداف برگزاری یادواره شهدا است

فرمانده یگان‌های ویژه گفت: دشمن فکر کرد می‌تواند مردم را از رهبری و انقلاب جدا کند اما ما موفق شدیم فرهنگ شهادت را ترویج دهیم و جوانان ما حاضرند جان خود را در راه انقلاب و کشور فدا کنند.
تصویر ایجاد جریان فرهنگی در سطح کشور از اهداف برگزاری یادواره شهدا است

به گزارش سایت خبری پرسون، سردار حسن کرمی فرمانده یگان‌های ویژه صبح امروز در چهارمین یادواره سرداران و ۱۳۲۰ شهید فرماندهی یگان‌های ویژه انتظامی اظهار کرد: ایجاد جریان فرهنگی در سطح کشور از اهداف برگزاری یادواره شهدا بعد از عملیات بزرگ ۳ ماهه بود.

وی افزود: ما به عنوان سفیران شهید این رسالت را به دوش گرفته‌ایم تا فرهنگ شهادت را در زندگی و محل کارمان زنده نگه داریم. ما باید از خودمان سوال کنیم که آیا توانسته‌ایم فرهنگ شهادت را توسعه دهیم؟.

فرمانده یگان‌های ویژه گفت: زمان‌های قبل تهدید برای ایران فقط تهدید نظامی بود، در واقع تمرکز فقط بر جنگ تحمیلی ۸ ساله بود و در نهایت هم پیروز شدیم و دبیرکل سازمان ملل هم رسماً اعلام کرد که متجاوز دولت عراق بوده است.

وی بیان کرد: اکنون بعد از دفاع مقدس یک فراز دیگری از انقلاب ما آغاز شده است، دشمن وقتی دید در جبهه جنگ و نظامی نمی‌تواند کاری کند به مباحث قومی و قبیله‌ای و فرهنگی و … وارد شد. دشمن فکر کرد می‌تواند مردم را از رهبری و انقلاب می‌تواند جدا کند برای همین جنگ ترکیبی را به راه انداخت.

کرمی تصریح کرد: ما علیرغم تمام فتنه‌های مادی، اقتصادی و نظامی دشمن موفق شدیم فرهنگ شهادت را ترویج دهیم و جوانان ما حاضرند جان خود را در راه انقلاب و کشور فدا کنند.

فرمانده یگان‌های ویژه گفت: همان ایثارگران که کار فرهنگی انجام دادند پیامشان را به دهه هشتادی‌ها منتقل کردند و این جوانان در جبهه مقاومت چنان درسی به آمریکایی‌ها و دشمنان دادند که هیچگاه فراموش نمی‌شود.

وی با بیان اینکه وقتی کشتی‌های ما در سواحل برزیل لنگر می‌اندازند لرزه بر اندام آمریکایی‌ها میفتند، گفت: وقتی دشمن جنگ ترکیبی را ۳-۴ ماه گذشته در ایران آغاز کرد دهه هشتادی‌ها بودند که در خیابان مبارزه کردند.

کرمی تصریح کرد: کومله، سلطنت طلب، منافق و دموکرات‌هایی که اصلاً همدیگر را قبول ندارند در این جنگ ترکیبی به کمک ضدانقلاب‌ها و شرورهای داخل کشور نقش آفرینی کردند اما نتوانستند کاری کنند چراکه ایجاد روحیه شهادت طلبی هنوز زنده است.

منبع: مهر

466855