به گزارش سایت خبری پرسون، خبرگزاری فارس نوشت: متخصصان معتقدند بررسیهای سی تی اسکن بیمارستان نشان میدهد هیچ شواهدی از ضربه به سر و خونریزی در این تصاویر به چشم نمیخورد.
با اینکه در ابتدا تصور می شد این تصاویر به مانند بسیاری از اخبار این رسانه سعودی جعلی باشد اما پیگیری های خبرنگار ما از مراجع ذیربط نشان داد تصاویر سیتی اسکن منتشر شده مربوط به مرحوم مهسا امینی است.
برای بررسی علمی این موضوع با تعدادی از پزشکان مغز و اعصاب و رادیولوژیست گفتوگو کردیم تا به صورت علمی این موضوع را بررسی کنیم. این متخصصان معتقدند بررسیهای سی تی اسکن بیمارستان نشان میدهد هیچ شواهدی از ضربه به سر و خونریزی در این تصاویر به چشم نمیخورد.
یک متخصص جراحی مغز و اعصاب به خبرنگار ما گفت: بررسیها نشان میدهد که بیمار در گذشته جراحی در ناحیه سر انجام داده است اما براساس شواهد موجود از روی سیتیاسکن نمیتوان فهمید که جراحی دقیقاً مربوط به چند سال قبل است.همچنین شواهد کرانیتومی فرونتوتمپورال قبلی همراه با آتروفی مختصر عضلانی و تغییرات بافت نرم در محل جراحی بیمار مشهود است.
یکی دیگر از پزشکان مغز و اعصاب نیز جراحی تومور بیمار را تایید میکند. به گفته این متخصص مغز و اعصاب متاسفانه برخی از افراد با دیدن تصاویر ناقص سی تی اسکن درفضای مجازی اقدام به اعلام نظر کردهاند اما واقعیت این است که در تصاویر کامل اثری از شکستگی نیست و این رسانه سعودی تصاویر را از زاویهای منتشر کرده است که شکستگی به نظر برسد.