به گزارش سایت خبری پرسون، گزارش پیشرو به بهانه مجمع عمومی عادی و سالیانه این بانک، به فعالیت بانک پاسارگاد در حوزه های مختلف و کسب دستاوردهای چشمگیر آن در این سال میپردازد و با ارائه نمونههایی، برتر بودن این بانک را در عرصههای بین المللی و داخلی، در حوزه مسئولیت اجتماعی از یک سو و مدیریت مالی و بانکداری نشان میدهد.
رشد 63 درصدی "وپاسار" در 1400
بر اساس گزارش عملکرد بانک پاسارگاد با نماد "وپاسار" در کدال، این طور به نظر میرسد که این شرکت سودی خالص در عملکرد سال 1400 خود به ثبت رسانده است که این سود نسبت به سال 1399 رشد63درصدی را نشان میدهد. سود خالص بانک پاسارگاد در سال 1400 حدود 16.109 میلیارد تومان برآورده شده است که این رقم در سال 1399 نزدیک به 9.868 میلیارد تومان بوده که این تفاوت ارقام رشد 63درصدی را نشان میدهد.
گزارش عملکرد بانک پاسارگاد با نماد "وپاسار" در 1400 نشان میدهد این بانک همچنین رشد قابل توجهی در دیگر بخشهای خالص درآمد تسهیلات و سپردهگذاری، خالص درآمد کارمزد، درآمد عملیاتی و سود انباشته داشته است.
بر اساس این گزارش ، سود خالص "وپاسار" در درآمد تسهیلات اعطایی و سپردهگذاری و اوراق بدهی در دوره منتهی به 29 اسفند 1400 در حدود 39.483 میلیارد تومان بوده و این رقم در مدت مشابه سال قبل 22.218 میلیارد تومان بوده که تغییر 78درصدی را نشان میدهد.
خالص درآمد تسهیلات و سپردهگذاری با رشد 96درصدی به رقم 12.868 میلیارد تومان بالغ گردید. همچنین خالص درآمد کارمزد وپاسار رشد 76درصدی داشته و به حدود 2.500 میلیارد تومان رسیده است.
جمع درآمد عملیاتی وپاسار رشد 12درصدی را نسبت به دوره مشابه قبل نشان میدهد، همچنین سود انباشته شرکت نیز با تغییرات 56درصدی در سال 1400 در مقایسه با سال 1399 گزارش شده است.
سود انباشته بانک در سال 1400 در حدود 14.967 میلیارد تومان است درحالیکه این رقم در سال 1399 در حدود 9.621 میلیارد تومان به ثبت رسیده است.
بانک پاسارگاد در 12 ماهه منتهی به اسفند 1400، برای هر سهم 1229 ریال سود محقق کرده است.
کسب رتبههای جهانی و داخلی پاسارگاد در حوزه بانکداری و مدیریت مالی در 1400
بانک پاسارگاد در سال 1400 در موفقیتی دیگر برای هفتمین سال عنوان بانک سال جمهوری اسلامی ایران را کسب کرد و بهعنوان تنها بانک ایرانی در فهرست 500 بانک ارزنده جهان قرار گرفت. طبق این ارزیابی که توسط مؤسسه برندفاینانس (Brandfinance) انجام و توسط نشریه بنکر (The Banker) منتشر میشود، بانک پاسارگاد در سال 2022 میلادی با 33 پله رشد، در جایگاه 257 باارزشترین برندهای بانکی جهان ایستاد.
این درحالی است که بانک پاسارگاد در طول 6 سال گذشته، به صورت مستمر در این فهرست قرار داشته و بارها بهعنوان برترین بانک منطقه خاورمیانه هم انتخاب شده است. اهمیت این موضوع از اینجهت است که به دلیل اعمال تحریمهای مالی و بانکی ظالمانه بر اقتصاد ایران و دشواری همکاریها میان بانکهای داخلی و خارجی، بانک پاسارگاد در رقابتی نابرابر با بانکهای بینالمللی کشورهایی مانند امارات متحده عربی، ترکیه و عربستان سعودی و از سایر بانکهای ملی و منطقهای پیشی گرفته است. بانک پاسارگاد در ادامه افتخارآفرینیهای خود در سال جاری برای هفتمین سال موفق به کسب عنوان "بانک برتر اسلامی ایران" در سال 2022 شد.
همچنین کسب رتبه 502 در بین 1000 بانک برتر جهان و انتخاب به عنوان بانک سال جمهوری اسلامی ایران بخشی از افتخارات بانک پاسارگاد در سال 1400 بوده است.
از دیگر دستاوردهای چشمگیر بانک پاسارگاد در سال 1400 کسب رتبه برتر در بیستوچهارمین دوره رتبهبندی شرکتهای برتر ایران (IMI100) است که این مراسم هرساله از سوی سازمان مدیریت صنعتی برگزار میشود. این رتبه در راستای موفقیت در کسب رتبه 8 در شاخصهای ارزش افزوده و رتبه 6 در میزان داراییها بوده است.
بانک پاسارگاد در دوازدهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران در سال1400 نیز موفق به کسب تندیس زرین بهعنوان بالاترین سطح این جایزه گردید. بانک پاسارگاد پس از ارزیابی شاخصهای مختلف مالی و حسابداری موفق به کسب این جایزه شده است.
همچنین در ششمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی، «اپلیکیشن ویپاد»، خدمت «شارژ آنلاین کارت شهروندی در اپلیکیشن پیپاد» و «سامانه خدمات رفاهی آوند»، از محصولات توسعهیافته توسط بانک و گروه پاسارگاد بهعنوان محصولات و نوآوریهای برتر ایرانی شناخته شدند. دبیرخانه این جشنواره پس از انجام مراحل بررسی و ممیزی، هر سه محصول فوق را بهعنوان محصول نوآور و برتر معرفی کرد.
موارد مطرح شده تنها بهعنوان بخشی از موفقیتهای بانک پاسارگاد طی سال مالی جاری میباشد که با توجه به وضعیت حاکم بر اقتصاد کشور و وجود تحریمهای ظالمانه بیانگر عملکرد بینظیر این بانک در عرصه اقتصادی کشور میباشد.