گزارش هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر تهران؛

از جریمه سازمان میادین تره بار تا معضل پارکینگ و مصرف مواد مخدر در تهران

سوده نجفی، عضو شورای شهر تهران، در هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر تهران گفت: در کشور ما حدود ۴میلیون و چهارصد هزار نفر مصرف کننده مواد مخدر وجود دارد که بخش عمده این افراد تریاک مصرف می کنند.
تصویر از جریمه سازمان میادین تره بار تا معضل پارکینگ و مصرف مواد مخدر در تهران

به گزارش سایت خبری پرسون، امروز هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر تهران برگزار شد.

سوده نجفی، عضو شورای شهر تهران، در این جلسه گفت: افراد به دلیل مشکلات زیستی و روانی و... درگیر اعتیاد می شوند و کشور ما از ابتدا در معرض آسیب های زیادی از طرف دشمن در همین راستا بوده است.

وی گفت: همجواری با کشور افغانستان،باعث شده است تا ورود غیر قانونی تریاک به داخل کشور صورت گیرد و با توجه به این که دولت جدید افغانستان کاشت تریاک را ممنوع اعلام کرده اما شاهد آن هستیم که بخش عمده مواد مخدر موجود در داخل کشور تریاک است.

نجفی ادامه داد: در کشور ما حدود ۴میلیون و چهارصد هزار نفر مصرف کننده وجود دارد که بخش عمده این افراد تریاک مصرف می کنند.

این عضو شورای شهر با اشاره به پایین بودن سن مصرف مواد مخدر گفت: متاسفانه شاهد آن هستیم که سن مصرف مواد مخدر در کشور به ۱۵ سال رسیده است و ماری جوآنا از محبوب ترین مواد مخدر در بین نوجوانان و جوانان است.

این عضو شورای شهر عنوان کرد: ریشه کن کردن اعتیاد به طور کامل امکان پذیر نیست. باید زمینه های پیشگیری از اعتیاد در بین افراد را فراهم کرد. اعتیاد باعث بروز خشونت های اجتماعی است و جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد.

معظل بزرگ پارکینگ

زهرا شمس‌احسان عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهردار تهران برنامه روشن و مشخصی جهت احداث پارکینگ‌های محله‌ای تدوین و عملیاتی کند.

زهرا شمس‌احسان امروز (سه‌شنبه) در هفتاد و چهارمین جلسه شورا در تذکری در خصوص کسر پارکینگ و اخذ عوارض تامین در شهر تهران، اظهار داشت: طی سال‌های اخیر کسری پارکینگ در شهر تهران به معضلی غیرقابل انکار تبدیل شده که به صورت روز افزون و در فقدان تعریف چشم انداز روشن از نحوه مدیریت و برنامه‌ریزی برای حل آن، موجب نارضایتی شهروندان و بروز مسائل اجتماعی و فرهنگی شده است.

وی ادامه داد: این کسری پارکینگ نه فقط در مقاصد سفر از جمله مراکز تجاری، اداری و فرهنگی بلکه در مبدا و بافت‌های مسکونی نیز به وضوح قابل رصد و مشاهده است؛ این در شرایطی است که طبق مفاد طرح جامع بند (بند۳-۶-۶)، ۱۲-۸ و ۸- ۱۶ طرح تفصیلی و مصوبات متعدد شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری مسئولیت مستقیم در حوزه پارکینگ عمومی و محله‌ای را به عهده دارد.

شمس‌ احسان گفت: علی‌رغم آن که تامین قطعی و احداث پارکینگ مورد نیاز برای تمامی واحدهای تولیدی و کلیه ساخت و سازهای شهری دربند ۱-۶-۶ طرح جامع، بند ۱-۱۲ ضوابط و مقررات طرح تفصیلی یکپارچه شهر تهران و مصوبه ۵۰۲ کمیسیون ماده پنج در مورد تاکید قرار گرفته اما در سنوات گذشته متاسفانه به انحاء مختلف از جمله اخذ تعهد از مالکین جهت تامین پارکینگ در شعاع ۲۵۰ متری کسر پارکینگ‌های زیادی بر پایتخت تحمیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: شورای اسلامی شهر تهران در ادوار پیشین در قالب مصوبات متعددی از جمله اصلاحیه مصوبه ایجاد وحدت رویه در نحوه اقدام مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در خصوص اخذ عوارض تامین پارکینگ‌های تعهدی، عوارض افزایش ارزش قانونی، ناشی از طرح‌های توسعه شهری و ساخت پارکینگ محله‌ای، بسته محرک در شرایط سخت اقتصادی و نیز در شرایط بحرانی ناشی از گسترش ویروس کرونا با هدف ساماندهی موضوع تامین پارکینگ ها در شهر تهران، دریافت عوارض کسر پارکینگ را صرفاً برای پارسل‌های واقع در شرایط خاص مندرج در مصوبه (۷ مورد) مجاز اعلام کرده و در عین حال در مصوبات صراحتاً قید شده که کلیه عوارض وصولی از این محل باید صرف ساخت پارکینگ های محله‌ای گردد.

وی ادامه داد: این موضوع به صراحت در تبصره‌های بودجه نیز به عنوان تکلیف شهرداری تهران لحاظ شده به‌گونه‌ای که شورای ششم در بند الف ذیل جزء ۲ از تبصره اول بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری تهران، بر تخصیص ۱۰۰ درصدی منابع حاصل از عوارض تامین پارکینگ به موضوع احداث پارکینگ مرحله‌ای تاکید کرده است؛ با این وجود و علی رغم پیش‌بینی منابع بالغ‌بر ۳۱۰۰ میلیارد تومان از محل عوارض تامین پارکینگ در بودجه مصوب سال های ۹۸، ۹۹، ۱۴۰۰ و۱۴۰۱، اقدامات مشخص و مشهودی برای حل این مشکل صورت نگرفته و گزارشی نیز از برنامه‌ها و اقدامات شهرداری تهران در این زمینه ارائه نشده است.

شمس‌احسان گفت: از شهردار تهران تقاضا دارم پیش از آنکه تهران با چالش زیست‌پذیری مضاعف مواجه شود، به استناد تکلیف مندرج در طرح های توسعه شهری و مصوبات شورا، برنامه روشن و مشخصی را جهت احداث پارکینگ‌های محله‌ای در شعاع ۲۵۰ متری املاک فاقد پارکینگ با اولویت بافت های فرسوده و زمینه سازی جهت انتقال سند تفکیکی آنها به مالکین واحدهای فاقد پارکینگ تدوین و عملیاتی کند.

سازمان میادین میوه و تره بار بدهی مالیاتی دارد

محمد آخوندی، عضو شورای شهر تهران گفت: نظارت بر میادین میوه و تره بار بسیار مهم است و باید توجه ویژه ای به آن داشت. این میادین از مهم ترین مراکز خرید میوه در بین شهروندان است و باید نسبت به بالا بردن کیفیت خدمات توجه داشته باشند.

این عضو شورای شهر تهران گفت:سازمان میادین میوه و تره بار در دوران اوج کرونا و بالا رفتن قیمت ها، نقش مهمی در تنظیم بازار و سبد خانوار داشته است.

وی افزود:نظارت بر میادین میوه و تره بار بسیار مهم است و باید توجه ویژه ای به آن داشت. این میادین از مهم ترین مراکز خرید میوه در بین شهروندان است و باید نسبت به بالا بردن کیفیت خدمات توجه داشته باشند.

آخوندی ادامه داد: باید تلاش ها به صورتی باشد تا بر اساس برنامه های شهرداری،شاهد گسترش خدمات به مردم باشیم.

این عضو شورای شهر اضافه کرد: نظارت بر ارائه خدمات و کیفیت محصولات،همچنین برخورد مسئولین با مردم باید با جدیت صورت گیرد تا باعث ایجاد ناراحتی در بین مردم نشود.

او گفت: سازمان میوه و تره بار دارای بدهی مالیاتی است و این بدهی باعث شده تا این سازمان جریمه شود. لذا درخواست من این است که هرچه سریع تر نسبت به پرداخت بدهی اقدامات لازم را انجام دهند.

403226

سازمان آگهی های پرسون