آیت الله صدیقی:

خوردن مال یتیم مصداق خوردن آتش است

روز قیامت افراد کافر، مُشرک و ظالم بهانه‌ای ندارند و می‌فهمند خودشان خود را جهنمی کرده‌اند و اتمام حجت شده است.
تصویر خوردن مال یتیم مصداق خوردن آتش است

به گزارش سایت خبری پرسون، آیت‌الله کاظم صدیقی در خطبه‌های نماز عبادی و سیاسی این هفته تهران در اولین جمعه ماه مبارک رمضان که با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در دانشگاه تهران اقامه شد، گفت: «روزه»، از اسرارآمیز ترین تحفه‌های الهی است، خداوند با زبان محبت با میهمانان خود طرح ارتباط و آشتی ویژه را در ماه مبارک رمضان باز کرده است.

امام جمعه موقت جمعه تهران افزود: خداوند متعال برای ما هم این سفره ضیافت را پهن کرده است، روزه برای مؤمنان سنگر و ِدژ است و شما را از خطر نفس در امان نگه می‌دارد و جلوی تیرهای شیطان را می‌گیرد.

صدیقی تصریح کرد: فکر و گرایشات و تمایلات اخلاقی خود را در ماه مبارک رمضان تغییر دهیم تا رنگ خدا در ماه مبارک رمضان بگیریم.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: شک، مقدمه سقوط است انسان عاقل حیران نیست، پیامبر خدا از خدا درخواست می‌کرد که خدایا علم من را بیفزا، هدایت ابعاد ظاهری، ارشادی دارد و حجت را خدا با معرفی پیامبران تمام کرده است.

خوردن مال یتیم مصداق خوردن آتش است

صدیقی اضافه کرد: روز قیامت افراد کافر، مُشرک و ظالم بهانه‌ای ندارند و می‌فهمند خودشان خود را جهنمی کرده‌اند و اتمام حجت شده است، از خداوند می‌خواهیم هر چیزی که آن‌گونه در باطن است را به ما نشان دهید، خوردن مال یتیم مصداق خوردن آتش است، غیبت مصداق خوردن گوشت برادر مؤمن است.

احترام مؤمن پیش خدا بالاتر از کعبه است

امام جمعه موقت تهران تأکید کرد: احترام مؤمن پیش خدا بالاتر از کعبه است، ولی آبروی مؤمنین را راحت در فضای مجازی می‌بردند و این‌ها مُردار می‌خورند، گناه، مانند سم و افتادن در آتش است، رعایت حجاب اسلامی اهمیت دارد، گوش، چشم، پوست و موی انسان مؤمن باید در ماه مبارک رمضان روزه دار باشد، آن‌هایی که در ماه مبارک رمضان حجاب خود را رعایت نمی‌کنند، باید به این موضوع توجه داشته باشند.

تولید دانش بنیان توصیه حکیمانه و سازنده رهبر معظم انقلاب است

صدیقی با اشاره به توصیه‌های مقام معظم رهبری با نام‌گذاری شعار ۱۴۰۱ «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال آفرین»، گفت: رهبر معظم انقلاب تولید را راهبرد حرکت مسئولان و ملت ایران بیان فرمودند و مقام معظم رهبری فصل جدیدی را با عنوان «تولید دانش بنیان» بیان کردند، تولید دانش‌بنیان یک توصیه حکیمانه و سازنده‌ای است که مسئولان توجه کافی نسبت به آن داشته باشند.

تولید دانش بنیان، هزینه‌ها را کم و هم بهره‌وری را بالا می‌برد

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه تولید دانش بنیان، هزینه‌ها را کم و هم بهره‌وری را بالا می‌برد، اضافه کرد: تولید دانش بنیان رقابت را عملی می‌سازد و ما را در صحنه مبادلات تجاری به جایی می‌رساند که کیفیت تولید ما قابل عرضه به جهانیان باشد و هم مردم را تقریب کند که نگاه ویژه به خرید کالای ایرانی داشته باشند.

صدیقی موضوع کشاورزی را یکی از موارد مورد تأکید مقام معظم رهبری در حرکت بر روی دانش بنیانی تأکید کردند، افزود: متأسفانه در برخورداری از کشاورزی دانش بنیان عقب افتادیم، باید این موضوع را جدی گرفت، ایران پنجمین کشور جهان در استخراج آب‌های زیرزمینی است، متأسفانه حاصلی برای ما به همراه ندارد.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: مدیریت غلط در برخی دوره‌های گذشته ما را مجبور کرده که محصولاتی مانند سیب زمینی را از خارج وارد کنیم و گاهی این محصولات را در شرایط نبود امکانات نگهداری به هدر می‌رود و مصرف حیوانی برای آن پیش بینی می‌کند و این مشکلات به نبود روش‌های علمی و مسیر درست تجربی در دنیا بر می‌گردد.

افزایش مراکز دانش بنیان مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است

صدیقی ادامه داد: باید مراکز دانش بنیان را در کشور افزایش داد که مورد تأکید مقام معظم رهبری هم است، ما در حضور رئیس جمهور ولایی، عالم و عاشق خدمت به ملت بودیم، بر نگاه ویژه به توسعه دامنه شرکت‌های دانش بنیان در کشور تأکید داشت و در ابعاد تولید واردات و صادرات، این شرکت‌ها راه‌های ممکن را در مسئله بهره‌وری و رقابت پذیری و... طی کنند تا ایران را به عنوان کشور توسعه یافته در دنیا معرفی کنند و امیدواریم با توفیق خداوند متعال این دولت بتواند کشور را به این جایگاه برساند.

قوانین حمایتی از مراکز دانش بنیان مورد توجه جدی قرار بگیرد

صدیقی تصریح کرد: قوانین حمایتی از مراکز دانش بنیان هم مورد توجه جدی قرار بگیرد و بودجه در نظر گرفته شده برای دانش بنیان کردن حوزه کشاورزی، باید مورد توجه ویژه مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد تا در این رابطه نتایج خوبی حاصل شود.

منبع: میزان

391691