ماجرای ایلان ماسک و خشم در بازار رمزارزها

ماسک گفت: به نظر می‌رسد که او بیش از هر کس دیگری مسئول ایده‌های پشت بیت‌کوین است.
تصویر ماجرای ایلان ماسک و خشم در بازار رمزارزها

به گزارش سایت خبری پرسون، مدیرعامل تسلا تصویری از لوگوی چهار شرکت سامسونگ، توشیبا، ناکامیچی و موتورولا را با حروف اول هر یک، در توییتر منتشر کرد که نشان می‌دهد ظاهرا چگونه نام ساتوشی ناکاموتو، خالق مرموز بیت‌کوین ایجاد شده است.

تا به امروز، هویت واقعی مخترع این ارز دیجیتال هرگز فاش نشده است. برخی معتقدند بیت‌کوین را بیش از یک نفر ایجاد کرده اند که پشت نام مستعاری پنهان شدند. کریگ رایت، دانشمند استرالیایی در حوزه رایانه ادعا کرده که ساتوشی ناکاموتو است اگرچه این موضوع به‌طور گسترده در جامعه ارزهای دیجیتال ناباور است.

توییت ماسک نزدیک به ۶۳هزار بار بازنشر شده است وی می‌گوید: مدت‌هاست نام معروف ساتوشی ناکاموتوی با نام ده‌ها مظنون بالقوه این حوزه همراه شده است.

ماسک در دسامبر سال گذشته گفت: معتقد است دانشمند رایانه، نیک سابو، نویسنده واقعی مقاله سفید سال ۲۰۰۸ که ارز دیجیتال را توصیف می‌کند خالق بیت‌کوین است.

ماسک گفت: «به نظر می‌رسد که او بیش از هر کس دیگری مسئول ایده‌های پشت بیت‌کوین است.»

وی بیان کرد: اگر به تکامل ایده‌های قبل از ظهور بیت‌کوین نگاه کنید چه کسی می‌تواند ایده‌های قبل از راه‌اندازی بیت‌کوین را تکمیل کند؛ نیک سابو احتمالا بیش از هر کس دیگری مسئول تکامل این ایده‌هاست. او ادعا می‌کند که ناکاموتو نیست اما من مطمئن نیستم که وی به این مورد مرتبط نباشد.

در سال ۱۹۹۸، سابو ایده بیت گلد را مطرح کرد، یک ارز دیجیتال غیرمتمرکز که به‌طور گسترده‌ای به‌عنوان پیش درآمد بیت‌کوین ظهور کرد.

اما او بارها ساتوشی ناکاموتو بودن را رد کرده است.

سابو در ایمیلی به دومینیک فریزبی، نویسنده مالی سال ۲۰۱۴ نوشت: اشتباهی مرا به عنوان ساتوشی دوست داشتی اما من به این مورد عادت کرده‌ام.

اعتقاد بر این است که ناکاموتو نوشتن کد بیت‌کوین را در سال ۲۰۰۷ آغاز کرد. وی تقریبا هیچ جزئیات شخصی را فاش نکرد و ادعا کرد که مردی ۳۷ ساله از ژاپن است.

منبع: ایسنا

388080

سازمان آگهی های پرسون