به گزارش سایت خبری پرسون، اعضای شورای شهر تهران ضمن بازدید از محلات، پروژه نیمه تمام منطقه در نشست تخصصی نظام مسائل منطقه ۷ به گفتگو با ۱۸ نفر از شورایاران، نخبگان، معتمدین و مدیران محلات پرداختند.
گفتنی است در جریان این بازدید بیش از ۷۰ چالش و مساله در سطح محلات منطقه ۷ احصاء شده مورد بررسی قرار گرفت.
بر اساس این گزارش در جریان این بازدید نرجس سلیمانی عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: زمین ها و املاک رها شده که تبدیل به فضاهای بی دفاع شهری شده باید تعیین تکلیف شود و تبدیل به کاربری های مناسب جهت تامین سرانه های شهری شود.
وی تاکید کرد: فضای وسیع بیمارستان متروکه جرجانی فرصت مناسبی برای تغییر کاربری و تبدیل به بوستان در محله ای است که هیچ بوستانی ندارد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران یادآور شد: زیرساخت های ترافیکی منطقه به ویژه فعالسازی و توسعه شبکه ایستگاهی مترو در منطقه ۷ نیازمند تقویت بوده و برای حل گره های ترافیکی خاص منطقه در؛ میدان نامجو، خیابان مرودشت منتهی به ورودی اتوبان شهید صیاد شیرازی، خیابان حقوقی، خیابان سهند، میدان سپاه، تقاطع شیخ صفی و پلیس، میدان سبلان و سایر نقاط این چنینی باید مطالعات فنی و اجرای پروژه های ترافیکی در دستور کار قرار گیرد.
وی در پایان عنوان کرد: کمبود پارکینگ در منطقه ۷ به ویژه در راسته خیابان سهروردی نیازمند برنامه ریزی و استفاده از راهکارهای مشارکتی است.
در ادامه مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: در هر محله باید تامین میدان میوه و تره بار در اولویت کار شهرداری منطقه قرار گیرد.
وی توجه به مبلمان شهری، سیما و منظر شهری و بازآفرینی هویت های تاریخی و فرهنگی محلات را بسیار حائز اهمیت دانست و خاطرنشان کرد: راه اندازی ایستگاه های مترو در منطقه ۷ و تدابیر ترافیکی به منظور کاهش ترافیک در این منطقه باید در دستور کار قرار گیرد.
تعیین و تکلیف در خصوص ۶۱ ساختمان پرخطر منطقه ۷ و تامین سوله های بحران بیشتری در سطح منطقه 7 از دیگر مواردی بود که پیرهادی بر آنها تاکید داشت.
میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران در بیست و دومین کارگاه تخصصی طرح رصد در منطقه۷ ضمن تقدیر از بیان نکات ارزشمند نخبگان، معتمدین و مدیران محلات منطقه گفت: طرح رصد برای ما در کمیسیون برنامه و بودجه واجب بود، تا بتوانیم به مسائل، چالش ها و اولویت های مناطق و محلات اشراف پیدا کنیم.
وی ادامه داد: بهترین راه برای شناخت معضلات واقعی محلات حضور میدانی و گفتگو با کنشگران و معتمدین محلات است.
مظفر در پایان گفت: خدا را شاکرم که در این ۱۱ هفته توانستیم بصورت میدانی در ۲۲ منطقه حضور پیدا کنیم و با بیش از ۵۰۰ نفر از شورایاران، نخبگان و معتمدین محلات چهره به چهره صحبت کنیم.
در پایان این دیدار نصراله آبادیان شهردار منطقه 7 ضمن تشکر از حضور اعضاء شورای اسلامی شهرتهران و کمیسیون بودجه در منطقه 7 و نگاه ویژه این عزیزان به نخبگان و اعضاء شورایاری منطقه در طرح رصد و پایش مشکلات محلات، ابراز امیدواری کرد که با کمک نخبگان و تیم مدیریت شهری بتوانیم شاهد اجرای طرح های مفید و کاربردی برای ساکنین منطقه۷ باشیم.