به گزارش سایت خبری پرسون از یزد، معصومه طباطبایی در اولین کنفرانس ملی الکترونیکی پژوهش های مدیریت کسب و کار اخلاقی پیش از ظهر امروز، اظهارداشت: همه ما در جامعه اسلامی زندگی می کنیم و در ایران اسلامی همیشه در زندگی کلمه نان حلال در ما نهادینه شده است.
وی فرهنگ مردم ایران و به خصوص یزدی ها را در کسب و کار حلال ستود و گفت: در احادیث ائمه اطهارعلیهم السلام و پیامبر گرامی مطالب زیادی را در رابطه با شغل و کسب و کار و رعایت اخلاق کسب و کار مطرح کردند و امام علی علیه السلام فرمودند «خداوند انسان شاغل امین را دوست دارد» و یا امام صادق علیه السلام فرمودند «هر کس می خواهد دعای او مستجاب شود کسب و کار خود را حلال وحق مردم را ادا کند» و یا پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله کم فروشی را ممنوع اعلام کردند و در روایات می بینیم که عبادت 10 جزء دارد و 9 جزء آن کسب روزی حلال است.
عضو هیئت علمب دانشگاه آزاد اسلامی کشور با اشاره به کسب روزی حلال ابراز کرد: از آثار نهادینه شدن کسب نان حلال، مدیریت اخلاقی کسب و کارهاست و کار و تولید و اشتغال در اسلام یک عبادت است و در دین اسلام به پرهیز از ربا، غش در معامله و گرانفروشی و کم فروشی توصیه شده است.
عضو هیئت علمب دانشگاه آزاد اسلامی کشور با اشاره به کسب روزی حلال ابراز کرد: از آثار نهادینه شدن کسب نان حلال، مدیریت اخلاقی کسب و کارهاست و کار و تولید و اشتغال در اسلام یک عبادت است و در دین اسلام به پرهیز از ربا، غش در معامله و گرانفروشی و کم فروشی توصیه شده است.
دکتر طباطبایی خاطر نشان کرد: کسب روزی حلال و دوری از کم فروشی تنها ویژه فروشندگان و تجارت نیست بلکه اساتید دانشگاه در تدریس و دانشجویان در کسب علم را نیز شامل می شود و برای هر شغلی حتی مدیران جامعه اسلامی صدق می کند.
وی رعایت اخلاق و صداقت را در تمام شئون زندگی و جامعه ضروری دانست و افزود: اخلاق در روابط اقتصادی و اجتماعی مایه آرامش جامعه و جلوگیری ازهرج و مرج می شود