به گزارش سایت خبری پرسون، کامبیز امجدی گلپایگانی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان روز سه شنبه با اعلام این خبر به رسانهها افزود: این تیم پزشکی متشکل از ۱۲ دامپزشک، ۲۶ بازرس بهداشت گوشت و ۱۶ ناظر شرعی است که با آمادگی کامل در راستای خدمت رسانی به جامعه، به بازرسی دام ها و لاشه های کشتار شده در این ایام می پردازند.
وی بیان داشت: بازرسی، نظارت و کنترل بهداشتی و شرعی بر ذبح دام، اماکن تولید، تهیه، نگهداری و عرضه انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی در ایام محرم و صفر بویژه روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی تشدید میشود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی هرمزگان از شهروندان خواستم ضمن همکاری با اکیپ های نظارتی دامپزشکی استان، رعایت دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی را در خصوص ذبح دام، نگهداری و قطعه بندی لاشه دام های نذری و ذبح شده مدنظر قرار داشته باشند تا هم خود و هم سایر مصرف کنندگان، از بروز بیماری های مشترک بین حیوان و انسان در امان باشند و سلامتی جامعه مورد تهدید قرار نگیرد.
منبع: ایرنا