به گزارش سایت خبری پرسون، مصطفی داننده نوشت: چه که بودیم در کوچهها گرگم به هوا یا بالا بلندی بازی میکردیم وقتی در معرض گرفته شدن قرار میگرفتیم از طرف مقابل میخواستیم که جاده خدا بهمان بدهد. او کمی عقب میرفت تا فرصت فرار کردن داشته باشیم. حالا وقتی تصمیمات ستاد ملی در مورد تعطیلات را میبینم، فکر میکنم آنها هم به کسانی که دوست دارند سفر بروند، جاده خدا میدهند.
از شنبه اعلام میکنند که از دوشنبه تا شنبه هفته بعد تعطیل است. این یعنی یا اهل سفر، باروبندیل را ببندید تا ما جادههارا نیستیم. واقعا اگر نمیخواهیم کسی در این شرایط بحرانی عزم سفر کند باید اعلام کنیم که از روز شنبه تا شبنه بعد جادهها بسته هستند. وسایل نقلیه شخصی حق عبور از جادههای کشور را ندارند.
باور کنید با این سبک تعطیل کردن، هیچ مشکلی از مشکلات کرونایی کشور حل نمیشود. بخش خصوصی که به کار خود ادامه میدهد، بخشی از دولتیها که قبل از آغاز محدودیت به سفر میروند و آش همان آش است و کاسه همان کاسه.
اگر تعطیل میکنیم باید همه 6 روز تمام در خانه بمانند تا آمار دهشتناک کرونا کمی کنترل شود.
نکته بعدی که بسیار جالب است، رفتار برخی از ما مردم است. بخشی از آنهایی که در شبکههای اجتماعی علیه برگزاری مراسم عزاداری امام حسین، توییت میزدند یا پست میگذاشتند، امروز در جاده چالوس در حال گرفتن عگس سلفی هستند. واقعا اگر نگران جان خود بودید، امروز در جاده چه میکنید؟ رطب خورده منع رطب، کی کند؟
احساس مسئولیت برخی از ما آدمها فقط در فضای مجازی است. آنجا برای اینکه لایک بیشتر بگیریم، ادای آدمهای دغدغهمند را در میآوریم اما وقتی نوبت به خودمان میرسد، بیدغدغهترین آدم جهانیم.
کرونا با تصمیمات حاکمیتی درست با ضمانت اجرای کامل قابل کنترل است. کرونا با جامعهای مسئول که جان دیگران برایش مهم است، قابل کنترل است. واقعا خنده دار است که هنوز برخی از مردم کرونا را یک شوخی جهانی میدانند!
اگر کرونا کنترل نشود، به زودی هر ایرانی یک داغ کرونا خواهد دید. مثل کسانی که در شهرشان زلزله آمده است، و هرکدامشان داغی از این بلای طبیعی دارند.
از زمان آغاز کرونا تا امروز، بر همگان معلوم شد که با نصیحت کردن، جان من، جان تو راه به جایی نمیبریم. باید تصمیمات قاطع بگیریم، راه را ببندیم، با کسانی که پروتکلهای بهداشتی را در مراسم مذهبی رعایت نمیکنند برخورد کنیم تا بقیه بدانند که در زمان جنگ هستیم. هر کسی در زمان جنگ نظامی، برخلاف سیاستهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور عمل کند محاکمه میشود. الان هم آنهایی که قوانین کرونایی را زیر پا میگذارند باید با جریمههای سنگین مواجه شوند.
با کشیدن لپ و ناز کردن، بحران کرونا درکشور حل نمیشود.
توجه: مطلب مندرج صرفا دیدگاه نویسنده است و رسانه پرسون در قبال آن هیچ موضعی ندارد.
منبع: عصر ایران