تاثیر سیب زمینی بر تمیز کردن ظروف

برخلاف انتظار اکثر مردم سیب زمینی ها برای تمیز کردن انواع مختلف سطوح مناسبند. در این مقاله از مجموعه مقالات اکا, به بیان روش های تمیز کردن وسایل مختلف با استفاده از پوست سیب زمینی پرداخته ایم.
تصویر تاثیر سیب زمینی بر تمیز کردن ظروف

به گزارش سایت خبری پرسون، فقط یکی از دلایلی که ما آنها را خیلی دوست داریم. اما سیب زمینی فقط خوشمزه نیست ، بلکه در هنگام تمیز کردن نیز بسیار مفید است.مطمنند نمیدانستید که محلول شستشودهنده پوست سیب زمینی برای شست و شو و بسیاری از کارهای دیگر در خانه مفید است.

*محلول سیب زمینی و تاثیر فوق العاده اش بر شستشوی ظروف

اگر می خواهید به محیط زیست آسیب نرسانید و از پوست خود محافظت کنید، از محلول پوست سیب زمینی برای از بین بردن چربی ظروف استفاده کنید زیرا این محلول برخلاف پاک کننده های تجاری، فاقد مواد شیمیایی از جمله فسفات است و از بروز هرگونه واکنش آلرژیک جلوگیری می کند.

تنها زمانی که می خواهید برای شستشوی ظروف از این ماده استفاده کنید، این پاک کننده را تهیه نمایید زیرا این پاک کننده ها عمر کوتاهی دارند.

*محلول شستشو دهنده سیب زمینی و از بین بردن سیاهی

محلول شستشو دهنده سیب زمینی کاربردهای گوناگونی دارد، شما نه تنها می توانید برای از بین بردن روغن و چربی ظروف از آن استفاده نمایید بلکه می توانید روی لکه چربی یکی از لباس هایتان یک تکه پوست سیب زمینی بمالید تا لکه چربی به سرعت از بین برود.

برای از بین بردن چربی روی لباس هایی که جنس حساسی دارند از سیب زمینی استفاده نکنید و همیشه دستورالعمل های موجود روی برچسب لباس را بخوانید.

اجزای موجود در پوست سیب زمینی برای از بین بردن روغن و سیاهی سطوح مختلف بسیار عالی است و بنابراین راه حلی مناسب برای پاک کردن چربی از روی میز و سطوح دیگر می ‎باشند.

برای از بین بردن لکه های سیاه ایجاد شده بر روی ظروف کافی است که پوست سیب زمینی را با اندکی فشار روی لکه های سیاه روی ظرفتان بکشید و حدود 2 یا 3 دقیقه صبر کنید و سپس ظرف را بشویید.

*برای اینکار روش های زیادی است .شما می توانید برای تمیز کردن ظروف با سیب زمینی از راه حل های زیر استفاده کنید:

1-استفاده از آب سیب زمینی

سیب زمینی را درون ظرفی بریزید و مقداری آب اضافه نمایید تا بپزد.آبی که سیب زمینی در آن پخته شده است را در حالی که هنوز داغ است درون ظرفی بزرگ بریزید.

ظروف کثیف خود را درون این آب فرو کرده و حدود15 تا 20 دقیقه اجازه دهید در آب سیب زمینی بماند.بعد از گذشت زمان گفته شده ، ظروف را با اسفنج پاک کنید و سپس آن ها را بشویید.

آبی که در آن، سیب زمینی پخته شده است می ‎تواند چربی های چسبنده را از روی ظروف، قابلمه ها، گلدان ها و سایروسایل آشپزخانه پاک کند.

2-مخلوط کردن پوست تازه سیب زمینی با آب جوش

ظرفی را پر از آب نموده و بگذارید بجوشد.سیب زمینی را پوست بگیرید.پوست سیب زمینی را حدود 30 تا 40 دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا خیس بخورد.

مخلوط آب جوش و پوست سیب زمینی را با سرعت هم بزنید تا یک محلول کفی به دست آورید.این محلول را به مدت یک شب درون یخچال قراردهید تا خنک شود.روز بعد می ‎توانید از این محلول استفاده کنید.

3-پوست سیب زمینی مخلوط شده با نمک

در این روش به پوست سیب زمینی و نمک درشت ( به میزان لازم) نیاز دارید.برای تمیز کردن چربی های روی ظروف، وسیله مورد نظر برای تمیز کردن را برای چند دقیقه گرم کنید.

سپس مقدار زیادی نمک روی سطح ظرف بپاشید و مواظب باشید دست شما نسوزد.پوست های سیب زمینی را با حرکات دایره ای روی ظرف بمالید.پس از تمیز شدن سطح ظرف پاک شده ، آنرا بشویید و خشک کنید.

این روش برای تمیز کردن سطوح دشوار مانند تابه های سوخته و روغنی بسیار موثر خواهد بود.

نکته ای که باید در نظر بگیرید: این محلول به اندازه ی محصولات تجاری قوی نیست اما یک روش بسیار کارامد است.

323320

سازمان آگهی های پرسون