به گزارش سایت خبری پرسون، یکی از مناطق گردشگری کشورمان جزیره کیش است، این جزیره در جنوب کشور سالانه میزبان میلیون ها گردشگر داخلی و خارجی است، جزیره کیش را می توان یکی از مهم ترین مناطق گردشگری کشور دانست که با زیر ساخت های مناسب توانسته نسبت به سایر نقاط کشور پیشگام این صنعت باشد.
خبرنگار پرسون نگاهی انداخته به پیشرفت ها و اقدامات انجام شده در حوزه صنعت گردشگری جزیره کیش که در ادامه می خوانید:
60 هتل در حال ساخت در جزیره
در این باره خسرو نشان معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش به خبرنگار پرسون گفت: این منطقه نخستین منطقه گردشگری و به نوع پایلوت (نمونه) فعالیت های گردشگری کشور به حساب می آید و مقام نخست گردشگری در کشور از آن این جزیره است.
وی افزود: در چند سال اخیر تمرکز ما به روی ایجاد تفریح متنوع بوده است چرا که زیر ساخت ها شامل اقامتگاه و مسیرهای ترددی احداث شده است، که خوشبختانه اقدامات ارزنده ای صورت گرفته و جذب سرمایه گذاری برای ایجاد جاذبه های جدید فراهم شده است، که مهم ترین محیط تفریحی در این جزیره پاک برفی پنگئون است که می توان این محیط تفریحی را در منطقه خلیج فارس یک محیط بی نظیر برای جذب گردشگر دانست.
معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد جزیر کیش به زیر ساخت های اقامتی در محدوده این جزیره پرداخت، گفت:در چند سال اخیر چند هتل 5 ستاره مورد بهره برداری قرار گرفته است و در حال حاضر 60 پروژه هتللینگ دیگر در این جزیره در حال ساخت قرار دارد که هر یک از این هتل های در حال ساخت از بهترین امکانات روز دنیا برخوردار خواهند بود که با بهره برداری از این هتل ها شاهد افزایش گردشگر خواهیم بود.
نشان به شرایط کرونا در صنعت گردشگری جزیره کیش نیز اشاره کرد، افزود: جزیره کیش نیز همانند سایر مناطق گردشگری دنیا با مشکلات جذب گردشگر مواجه شده است؛ اما برنامه گردشگری جزیره متوقف نشده و روند فعالیت به شکل کند در جریان است، توسعه مسیر تردد هواپیما به جزیره از جمله برنامه ها برای بالا بردن گردشگر به جزیره بود که به دلیل شرایط کرونا این طرح نیز متوقف مانده است.
کرونا تنها 27 درصد جذب گردشگر را کاهش داد
وی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم که کیش را به یک هاپ گردشگری منطقه تبدیل کنیم، قبل از شرایط کرونا جذب گردشگر از کشورهای همسایه صورت می گرفت و این اقدام تاثیر بالایی در خدمات رسانی در جزیره داشت.
معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد جزیره کیش به دیگر برنامه های این جزیره که در اثر کرونا متوقف شده پرداخت، گفت: رویدادها، نمایشگاه ها و جشنواره ها کاملا به دلیل شرایط کرونایی در جزیره متوقف شده است؛ اما با این وجود برای حفظ برندینگ جزیره کیش با اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی تعدادی از برنامه ها و جشنواره ها را برگزار کردیم.
نشان در پاسخ به سوال خبرنگار پرسون درباره اینکه جزیره در زمان کرونا با چه وضعیتی مواجه شده است؟ پاسخ داد: در سال جزیره میزبان یک میلیون و 500 هزار نفر است که در سال 1397 به یک میلیون و 800 هزار نفر رسیده است، جالب توجه این است که در شرایط کرونا تنها 27 درصد از گردشگری جزیره کاهش یافت و در جهان این آمار به رقم 70 درصد رسیده است.
برجام تاثیر زیادی روی کاهش گردشگر نداشته است، چرا که این جزیره مسیر تردد دیگری نیز دارد، نمی توانیم بگوییم گردشگر خارجی به جزیره وجود نداشته و شاید هم به دو برابر افزایش یافته است اما عدد قابل توجهی نبوده است.
جزیره نیازمند یک نقشه راه جامع
ناصر آخوندی معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش گفت: برای رسیدن به نقطه قوت جزیره کیش نیازمند تدوین نقشه راه به شکل جامع و کلان است.
وی افزود: در سالهای اخیر، تغییرات ارزشمندی در کیش به وقوع پیوست که اثرات رویکرد جامع نگر، دانش محور و عملگرای خود را بتدریج متجلی خواهد ساخت.
آخوندی با اشاره به اینکه تبدیل کیش به هاب فعالیتهای بانکی و مالی از طریق ابزارهایی چون بورس بین الملل و مرکزیت یافتن مذاکرات و معاملات در حوزه متنوع بازار سرمایه و نفت، گاز و پتروشیمی از طریق بورس انرژی کیش در این چشم انداز تعریف شده است، اظهار داشت: جزیره کیش نخستین منطقه آزاد کشور بود که از طریق اتصال به بازار سرمایه، روش های نوین تامین منابع مالی مانند اوراق صکوک، اوراق خرید دین، صندوق های زمین و مسکن که مجوزهای قانونی آن نیز کسب شده است توانست با تامین منابع مالی خود و جلب اطمینان سرمایه گذاران آنان را به فعالیت گسترده در کیش ترغیب کند.
وی در ادامه گفت: نقدینگی ۱۰۰۰ میلیارد تومانی ازطریق روش های نوین تامین منابع مالی، دستاورد این دوران درسازمان منطقه آزاد کیش است که با تدوین برنامه ۳ ساله و اجرای کامل آن، سازمان منطقه آزاد کیش توانست در برنامه های راهبردی و هدف گذاری های خود موفق باشد. سود حاصل از سپرده گذاری مبلغ حاصله، هزینه های جاری سازمان را تامین می کند و این حجم از منابع مالی حاصل رویکرد و مدیریت هوشمندانه در ایجاد درآمد پایدار برای منطقه است.
عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر سیاست تامین منابع مالی و تحقق درآمدهای پایدار از طریق تغییر سیاست گذاری ها با هدف اجتناب از خام فروشی زمین و مشارکت در طرح های اقتصادی گفت: بطور تقریبی، ارزش افزوده حاصل از مشارکت سازمان در طرح های سرمایه گذاری در سال گذشته حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان بوده است.
گزارش از : محمد خادمی