مقوی ترین شربت خانگی در ایام تابستان

شربت آلبالو یکی از مقوی ترین شربت های خانگی در ایام تابستان است.
تصویر مقوی ترین شربت خانگی در ایام تابستان

به گزارش سایت خبری پرسون از خراسان شمالی، اگر در این فصل به خراسان شمالی سفر کنید بهترین نوشیدنی که هر خانواده بجنوردی شما را مهمان میکند چیزی جز شربت آلبالو نیست.

فصل آلبالو، میوه ملس و پرطرفدار رسیده و حالا خلاقیت‌ برای استفاده از این میوه تابستانی بالا رفته.

شربت آلبالو برای رفع گرمازدگی مفید است و استفاده از این شربت در این ایام بسیار توصیه میشود.

خواص آلبالو برای تامین مواد ‌مغذی بدن مفید است. آلبالو سرشار از آهن و کلسیم است و برای کودکان و افراد مبتلا به کم‌خونی توصیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو:

آلبالو یک کیلو

شکر یک کیلو و نیم

وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت شربت آلبالو:

۱. ابتدا آلبالو‌ها را به خوبی بشویید و هسته آن‌ها را جدا کنید.

۲. در قدم بعدی در ظرفی جداگانه به آلبالو‌ها شکر بزنید و اجازه دهید، چند ساعت در یخچال بمانند.

۳. آلبالو به همراه شکر باید به مدت حداقل ۱۲ ساعت و حداکثر ۴۸ ساعت در یخچال بماند.

۴. پس از گذشت این مدت، یک پیمانه آب جوش اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.

۵. حالا صبر کنید تا محتویات قابلمه جوش بیاید و در این حین گاهی آلبالو‌ها را بهم بزنید تا شکر کاملا حل شود و در این مرحله وانیل را اضافه کنید.

۶. در این مرحله توجه داشته باشید، کف ایجاد شده بر روی شربت را بگیرید و اجازه دهید ۵ الی ۱۰ دقیقه‌ی دیگر قابلمه روی حرارت باشد تا شربت کاملا قوام بیاید و غلیظ شود.

۷. در مرحله آخر، قابلمه را از روی حرارت بردارید و توجه داشته باشید، شربت آلبالو را تا وقتی که گرم است باید از صافی رد کنید

304592

سازمان آگهی های پرسون