به گزارش سایت خبری پرسون از یزد، مدیرجهاد کشاورزی شهرستان مهریز گفت: برداشت گل محمدی از گلستانهای مهریز چند روزی است آغاز شده و تا نیمه خرداد ادامه دارد.
جعفری افزود: سطح زیر کشت گلمحمدی در شهرستان مهریز، ۳۸ هکتار است و متوسط عملکرد گل محمدی در مهریز ۳ تن در هکتار است.
وی ادامه داد: با توجه کم آب بودن گل محمدی، کشاورزان استان استقبال خوبی از این محصول کردند.
جعفری تأکید کرد: از هر ۱۰ تُن گل تَر حدود یک کیلوگرم اسانس بدست میآید که بخش عمدهای از این اسانس به کشورهای اروپایی صادر میشود.
حسینی کارشناس جهاد کشاورزی شهرستان مهریز هم گفت: گل محمدی دارای ویتامین E و C میباشد و در درمان اضطراب و استرس موثر میباشد و گل محمدی علاوه بر عطر بی نظیر و تهیه عرقیات از آن، از گلبرگ آن در کشک و ماست و چای استفاده میشود.