به گزارش سایت خبری پرسون، حسین زاده در جمع مدیران سازمان تعاونی روستایی به نحوه شکل گیری و ساختار اجرایی شبکه توسعه اجتماعی رسالت در مناطق مختلف کشور و بویژه مناطق روستایی اشاره کرد وگفت: در این تفاهم نامه سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و شبکه تشکل های تحت پوشش آن به عنوان سازمان حامی در جهت ایجاد کانون های همیاری اجتماعی همکاری خواهند داشت و اعضای آنها به عنوان جامعه هدف، خدمات مورد نیاز به آنها بر اساس الگوی توسعه اجتماعی رسالت دریافت می دارند.
وی افزود: کانون همیاری اجتماعی تشکلی مردمی است که اعضای آنها افراد مرتبط به هم در سطح محله، روستا، خانواده، تشکل و یا سازمان شکل می گیرند. به گفته حسین زاده تا پایان سال 99 تعداد 23000 کانون همیاری اجتماعی عضو شبکه اجتماعی رسالت شدند.
حسین زاده در ادامه به اقدامات بانک قرض الحسنه رسالت به عنوان یکی از سازمان های راهبری شبکه در مناطق روستایی و دور افتاده و ارائه وام های قرض الحسنه ای به عشایر ، اتحادیه دام های سبک و پرورش مرغ بومی اشاره کرد و گفت: برای توسعه تعاونی های روستایی زنان بعد از عید فطر اولین نمونه های عملیات را در چند استان پایلوت اجرایی می کنیم و هر تعاونی را در سیستم به عنوان یک کانون همیاری اجتماعی تعریف خواهیم کرد.
براساس این تفاهم نامه تعاونی ها، اتحادیه های شهرستانی، استانی و ملی، شرکت های سهامی زراعی، نظام های صنفی کشاورزی، انجمن ها و سازمانهای مردم نهاد در حوزه های مرتبط با سازمان تعاون روستایی و همچنین کارکنان این سازمان و مجموعه های تابعه آن، جهت عضویت در کانون های همیاری اجتماعی اقدام می نمایند.