مقابله با هجوم گسترده ملخ های مراکشی به گیلان

مدیر کل مدیریت بحران استانداری گیلان از سم پاشی بیش از چهار هزار هکتار اراضی مورد هجوم ملخ های مراکشی در لوشان از توابع شهرستان رودبار در استان خبر داد و گفت: امسال با توجه به کاهش بارندگی و افزایش دمایی، زاد و ولد این ملخ ها یک ماه زودتر و در فروردین ماه اتفاق افتاد.
تصویر مقابله با هجوم گسترده ملخ های مراکشی به گیلان

به گزارش سایت خبری پرسون از گیلان، امیر مرادی با اشاره به حضور۱۰ ساله ملخ های مراکشی در استان اظهار داشت: هر سال ما فروردین ماه با این پدیده روبرو بودیم، اما امسال با توجه به کاهش بارندگی و افزایش دمایی، زاد و ولد این ملخ ها یک ماه زودتر و در فروردین ماه اتفاق افتاد.

وی تصریح کرد: با این وجود؛ سم پاشی به موقع انجام شد و تعداد زیادی از ملخ های مراکشی از بین رفته است؛ ضمن آنکه پیش بینی شده تا تیر ماه ۱۲ هزار هکتار از اراضی درگیر با ملخ های مراکشی سم پاشی شود.

وی خاطر نشان کرد: اکنون با اقدامات انجام شده وضعیت تحت کنترل است و امکانات کافی برای مبارزه با آنها در استان نیز وجود دارد.

ملخ مراکشی دارای کپسول تخم می باشد. این حشره قسمت اعظم سال را (تابستان، پاییز، زمستان) را به حالت تخم می گذراند. کپسول تخم معمولاً در نواحی تپه ها که خاکهای فشرده و عاری از پوشش گیاهی دارند تشکیل می شوند. طول دوران پورگی 35 الی 40 روز و طول دوران حشره کامل 20 الی 60 روز است. پوره ها بیشتر از برگهای گرامینه تغذیه می نمایند ولی در سن پنجم علاقه به تغذیه از غلات دارند.

شهرستان رودبار در ۶۷ کیلومتر جنوب مرکز گیلان واقع است.اقتصاد این منطقه بعلت شرایط خاص اقلیمی بر پایه کشاورزی و دامداری استوار است. مهم‌ترین محصول آن زیتون می‌باشد که عمده‌ترین محصول کشاورزی شهرستان است.

منبع: ایرنا

283951

سازمان آگهی های پرسون