به گزارش سایت خبری پرسون از گیلان، پادیاب گفت: ۷۵ خانوار نیشکر کار صومعه سرایی کشت این محصول شیرین را در ۲۲ هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان آغاز کردند.
وی با اشاره به قدمت ۱۰۰ ساله کشت نیشکر در صومعه سرا افزود: نیشکر کاران این شهرستان پارسال ۲۳ تن شکر به بازار عرضه کردند.
در حال حاضر شکر سیاه کیلویی ۷۰ هزار تومان به فروش میرسد.
وی با بیان اینکه شکرسیاه یک محصول ارگانیک و دارای خواص طبی فراوان است گفت: شکر سیاه به عنوان سوغات محلی صومعه سرا است و در روستاهای قاضده، کلسر، میانده، ملاسرا، سنگجوب، چمثقال و شکرباغان کشت و تولید میشود.
نیشکر هر سال از اوایل اردیبهشت در زمینهای تالابی صومعه سرا کشت و اواخر پاییز و اوایل زمستان برداشت میشود.
به غیر از صومعه سرا، نیشکر بصورت محدود در شهرستان املش هم کشت میشود. املش یک نیشکر کار دارد که در ۲ هکتار از مزارع خود نیشکر کشت میکند.
منبع: صدا و سیما