اختصاص 50 درصد ظرفیت بیمارستان امام حسین به بیماران کرونایی

رئیس بیمارستان امام حسین (ع) زنجان از اختصاص ۵۰ درصد ظرفیت بیمارستان امام حسین (ع) به بیماران کرونایی خبر داد و گفت: چنانچه بیماران کرونایی بیشتری پذیرش شوند، این مرکز درمانی با کمبود دستگاه ونتیلاتور رو به رو خواهد شد.
تصویر اختصاص 50 درصد ظرفیت بیمارستان امام حسین به بیماران کرونایی

به گزارش سایت خبری پرسون از زنجان، کبری شاکری در رابطه با راه‌اندازی مرکز ۱۶ ساعته سرپایی کووید - ۱۹ در بیمارستان امام حسین (ع)، اظهار کرد: طبق دستور دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان انجام تست کرونا در بیمارستان‌ امام حسین (ع) زنجان از ساعت ۸ صبح به صورت ۱۶ ساعته انجام می‌شود.

وی با اشاره به راهنمایی بیماران با نصب بنرهای راهنمای محل نمونه‌گیری در محوطه بیمارستان و اطلاع به بیمارانی که تریاژ اورژانس یا به پزشکان عمومی اورژانس و درمانگاه‌های عمومی مراجعه می‌کنند، انجام می‌شود، افزود: در مرکز ۱۶ ساعته سرپایی کووید - ۱۹ بیمارستان امام حسین (ع) زنجان از بیماران مشکوک به کرونا تست PCR گرفته می‌شود.

این مسئول، از بستری بودن ۵۰ بیمار مبتلا به کرونا در بخش کرونای بیمارستان امام حسین (ع) خبر داد و تصریح کرد: روزانه ۴۰ نفر برای انجام تست PCR به مرکز ۱۶ ساعته سرپایی کووید - ۱۹ این بیمارستان مراجعه می‌کنند.

رئیس بیمارستان امام حسین (ع) با بیان اینکه با اختصاص ۵۵ تخت به بیماران مبتلا به کرونا (سه بخش)، حدود ۵۰ درصد ظرفیت بیمارستان امام حسین (ع) در اختیار بیماران کرونایی قرار داده شده است، گفت: اکنون با آغاز پیک چهارم کرونا پذیرش بیماران الکتیو تعلیق شده و توان خدمت‌رسانی این بیمارستان به بیمه‌شدگان تامین‌اجتماعی کاهش پیدا کرده است.

شاکری، از مجهز بودن بخش‌های اختصاص‌ یافته به بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان امام حسین (ع) به اکسیژن سانترال خبر داد و اظهار کرد: ۴۰ کپسول اکسیژن جدید، ۲ عدد ونتیلاتور و ۲ عدد بای‌پپ در این مرکز برای بهبود خدمت‌رسانی و ارتقای ایمنی بیماران خریداری شده است.

وی با اشاره به خریداری یک دستگاه مخزن اکسیژن مایع با ظرفیت ۲۰ تنی قبل از سال نو، افزود: مرحله نصب و استقرار این دستگاه در هفته‌های آتی انجام خواهد شد؛ گفتنی است در صورت پذیرش بیشتر بیماران کرونایی ممکن است بیمارستان امام حسین (ع) زنجان با کمبود ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) مواجه شود.

این مسئول در رابطه با ابتلای کادر درمان بیمارستان امام حسین (ع) به بیماری کرونا، خاطرنشان کرد: از ابتدای شیوع کرونا تا ۱۴ فروردین‌ماه امسال، ۱۵۵ نفر از کادر درمان این بیمارستان به بیماری کرونا مبتلا شدند که ۱۵۱ نفر کاملاً بهبود پیدا کردند و ۴ نفر نیز در حال سپری کردن دوران نقاهت خود هستند.

منبع: ایسنا

281445

سازمان آگهی های پرسون