به گزارش سایت خبری پرسون، حجتالاسلام نیما ارزانی در یادداشتی نوشت:
سال گذشته بود که فیلم دو پاپ را نگاه کردم؛ جدا از محدودیتهایی که در بیان واقعیت رخ داده بود، خود فیلم نکات خوبی را از مقام پاپ و کلیسای کاتولیک به مخاطبان انعکاس میداد و برای من که مواضع ایشان را دنبال میکردم، نویدبخش پیامهای خوبی بود.
همان زمان به دوستان رسانهای و بعضی از عزیزان مسیحی کلیسا، این خبر را دادم که دنیای مسیحیت و اسلام، شاهد رشد و شکوفایی خوبی در زمینه صلح ادیان خواهد بود؛ از جمله پس از رسانهایشدن سفرهای پاپ به مناطق مختلف دنیا خصوصا مناطق مسلماننشین و انتشار تصاویری از بوسیدن پاهای سیاهپوستان آفریقایی که پاپ از آنها درخواست کرده بود تا آتشبس کنند، همگی نشان از روحیه صلحدوستی، تواضع و مهربانی این پیرمرد 84 ساله دارد. دوست داشتم ایشان را ببینم و این پیام را برسانم که اسلام حقیقی اساسا اسلام بر پایه صلح است نه خشونت و سرسختی و علمای اسلام شدیدا با این دست اختلافات و تفکرات سلفی مخالفاند، چه رسد اسلامی که با جنگ و خونریزی معرفی شده است.
اصولا این صلحدوستی و مودت بین انسانها، شالوده تمامی ادیان الهی است و اسلام حقیقی نیز از این قاعده مستثنا نیست. زمانی که خبر پیمانِ برادریِ واتیکان و الازهر مصر که توسط شیخ اهل سنت این دانشگاه با پاپ به امضا رسید، منتشر شد خود بخشی از این پیام را میرساند، ازاینرو تصمیم گرفتم از طریق دوستان مشترکی که داشتم، نامهای برای ایشان بنویسم و ضمن آرزوی سلامتی و دعای خیر، درخواست دیدار با ایشان را داشته باشم که متأسفانه با دورهای مواجه شدیم که دنیا دچار پدیده کرونازدگی شده بود، اما در کمال ناباوری پاسخ دوستانه و تأملبرانگیزِ قائممقام ایشان از واتیکان را دریافت کردم.
این در حالی بود که برخی از بزرگان قم، طبعا نامهای به پاپ نوشته و پاسخی دریافت نکرده بودند و این پاسخ، نظر بسیاری را متوجه حقیر کرد که محتوای نامه چه بود و چرا نوشتی؟ هرچند بودند افرادی که هیچ درکی از این دست ارتباطات ندارند و با محکومکردن و تهمتهایی ناروا، درصدد تخریب حقیر برآمدند؛ لیکن وقتی خبر دیدار پاپ با مرجعیت عالی عراق رسانهای شد، برخی از دوستان حقیر، در پیامی ابراز داشتند که میتوانیم مقدمات سفر شما را به عراق فراهم کنیم تا دیداری با ایشان داشته باشید.
منبع: شرق