به گزارش سایت خبری پرسون اکبر بهنامجو روز جمعه در بازدید از پروژه سیمان الماس خلخال افزود: احداث این کارخانه یک دهه پیش و با واگذاری ۵۰ هکتار از اراضی ملی و تامین ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی شروع ولی پس از مدت کوتاهی به دلایل مختلف متوقف شد.
وی بیان کرد: کارخانه سیمان خلخال بیش از ۱۰ سال است که تعطیل شده و هیچ برنامهای هم برای ادامه عملیات اجرایی و تکمیل کارخانه تولید سیمان خلخال از سوی سرمایهگذار بخش خصوصی ارائه نشده است.
استاندار اردبیل اظهارکرد: تلاش میشود با تعیین تکلیف زمین واگذار شده به سرمایهگذار طرح و واگذاری ۸۰ هکتار از اراضی تحت تملک کارخانه که بخشی از آن به عنوان تضامن بانک ملی در اختیار این بانک میباشد، این اراضی آزاد شده و در اختیار توسعه صنعت و ایجاد اشتغال قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه راهاندازی کارخانه سیمان بدلیل اشباع سیمان در کشور برای سرمایهگذاری دولتی و یا بخش خصوصی توجیه اقتصادی ندارد، گفت: راهانداری کارخانههای صنعتی تولید ام دی اف، مزرعه چوب و دیگر صنایع گردشگری و تولیدی در این محل از سوی سرمایهگذاران جدید پیشنهاد شده است
بیشتر بخوانیم؛
بخش صنعت و کشاورزی اردبیل تسهیلات دریافت کردند
استاندار اردبیل همچنین از تلاش برای توسعه و رونق کارخانه نئوپان خلخال خبر داد و افزود: با پیگیریهای صورت گرفته برای حل مشکل این واحد صنعتی ، وضعیت تولید در این کارخانه نسبت به سال قبل بهتر شده و تولید آن افزایش یافته است.
وی گفت: سرمایهگذار کارخانه اخیرا اقدام به خرید ماشینآلات جدید برای بهبود کیفیت ورق نئوپان تولیدی خود، تلاش برای راهاندازی خط دوم تولید و همچنین ایجاد خط تولید ام دی اف کرده است.
منبع: تسنیم