به گزارش سایت خبری پرسون از اذربایجان غربی، حسن عبدالهی فرماندار شوط اصل با بیان اینکه از ابتدای آبان ماه تا کنون ۸۵ فقره بازرسی از واحدهای صنفی نانوایی و کارخانه های ارد و نان این شهرستان صورت گرفته است، افزود: در زمینه بازرسی های صورت گرفته ۲۱ فقره پرونده برای واحدهای متخلف تشکیل شده است.
وی در ادامه ارزش ریالی این پرونده ها را بیش از ۱۹۰ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: کم فروشی، تقلب، عرضه و تهیه خارج از شبکه آرد و عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی عمده تخلفات صورت گرفته توسط این واحدها است.
فرماندار شوط با تاکید بر نظارت به کیفیت و بهداشت نانوایان و عدم استفاده از افزودنی های غیر بهداشتی در پخت نان افزود: برخی نانوایی ها برای بالا بردن کیفیت نان از مواد افزودنی غیرمجاز استفاده می کنند که لازم است بازرسی ها از این نانواییها مستمر انجام و با افراد خاطی برخورد جدی شود.
عبدالهی با بیان اینکه اولویت اصلی نانوایان باید رعایت نکات بهداشتی و توجه به کیفیت نان باشد، گفت: سلامت و بهداشت مردم از اهمیت بالایی برخوردار است و آنها باید از کیفیت و بهداشت نان مصرفی خود اطلاع و اطمینان داشته باشند.
منبع: ایسنا