پرسون گزارش می دهد؛

نامزدهای احتمالی انتخابات 1400 کدامند؟

ممکن تصویب حداقل سن 45 سال برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، اشخاصی همچون آذری جهرمی و بذرپاش را برای رقابت های انتخابات ریاست جمهوری ناکام بگذارد.

به گزارش پرسون، کمتر از یک سال به پایان دولت دوازدهم مانده اما زمزمه های انتخابات سال 1400 آغاز شده است. اخیرا کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان با اعلام این خبر که ثبت نام زنان در انتخابات ریاست جمهوری بلامانع نظرها را به این امر جلب کرده است.

با توجه به اوضاع معیشتی کشور، تحریم ها و شیوع ویروس کرونا و پیامدهای آن به نظر می رسد رییس جمهور آینده با چالش های متعددی مواجه است ضمن اینکه برای مشارکت حداکثری مردم باید مطالبات و رضایت عمومی مردم محقق شود. در این گزارش به طور اجمالی به گمانه زنی هایی که در مورد کاندیدهای انتخابات 1400 وجود دارد می پردازیم.

نامزدهای احتمالی اصول گرایان

کاندید بسیاری از اصول گرایان سید ابراهیم رییسی است. گفته می شود وی به مخالفت به این امر پرداخته و به برنامه 5 ساله ی خود در قوه قضاییه تاکید کرده اس

محسن رضایی، فرمانده سابق سپاه پاسداران

رضایی سابقه نامزدی در دوره های قبلی را هم داشته است. مصطفی فقیهی صاحب امتیاز پایگاه خبری انتخاب و مشاور رسانه‌ای سابق مرحوم آیت الله هاشمی در یک توئیت از احتمال کاندیدا شدن محسن رضایی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ خبر داد.

سعید جلیلی، دولت در سایه

وی گزینه ی جبهه ی پایداری برای سال آینده است. سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد اما موفق نشد.حال خبرها حاکی از شرکت او به عنوان نامزد انتخاباتی در دوره انتخابات ریاست جمهوری 1400 است. جلیلی می‌خواهد مهم‌ترین اپوزیسیون روحانی و البته اصلاح طلبان باشد. جلیلی بر این باور است علت شکست اصول‌گرایان این است که تنها در زمان انتخابات شروع به فعالیت می‌کنند.

عزت الله ضرغامی، رییس سابق صداوسیما

ضرغامی در سال 96 به عنوان یک گزینه جمنا مطرح بود که به عنوان نامزد نهایی مطرح نشد.صحبت های اخیر ضرغامی در قضای مجازی جنجالی بود به نظر می رسد این اقدام او برای مطرح شدن در افکار عمومی است.

مهرداد بذرپاش، رییس دیوان محاسبات کشور

وی به دنبال نامزدی در انتخابات با شعار دولت جوان است. مهرداد بذرپاش (متولد ۱۳۵۹ در تهران)، سیاستمدار و رئیس دیوان محاسبات کشور ایران است. اوی همچنین صاحب‌امتیاز روزنامهٔ وطن امروز می‌باشد. پیش از این بذرپاش نمایندهٔ مردم تهران عضو هیئت‌رئیسهٔ مجلس نهم شورای اسلامی، قائم‌مقام بنیاد تعاون سپاه، مدیرعامل شرکت توسعهٔ صنعت و معدن تدبیر، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان ملی جوانان، مدیرعامل سایپا، مدیرعامل پارس خودرو و مشاور اجتماعی رئیس‌جمهور بوده‌است.

نامزدهای اصلاح طلبان را نیز بشناسید

ظریف، وزیر امور خارجه بارها گفته است: به‌طور قطع نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری نخواهم شد.با این حال یک گزینه محتمل برای انتخابات تبدیل شده و پیشنهاد و دعوت از او برای حضور در کارزار انتخابات در حال جدی‌شدن است.

عباس آخوندی،وزیر سابق راه و شهرسازی

عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در دولت اول و دوم حسن روحانی‌ از جمله شخصیت‌های سیاسی است که به تازگی اعلام کرده قصد دارد وارد کارزار انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 شود.

اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهور

جهانگیری از چهره‌هایی است که برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ چه از سوی فعالان سیاسی و چه از سوی رسانه‌ها مطرح است. چهره‌ای اصلاح طلب که در دوره قبل کاندیدا شد اما به نفع روحانی کنار کشید.

کاندیدهای میانه رو چه کسانی هستند؟

آذری جهرمی، وزیر ارتباطات از چهره‌های جریان میانه‌رو است که در سال‌های اخیر و با حضور در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شناخته شده است. برخی بر این باور هستند که تیم رسانه‌ای و تبلیغاتی «وزیر جوان» مدتی است که او را برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ آماده می‌کنند.

علی لاریجانی،رییس سابق مجلس

به نظر می رسدلاریجانی گزینه ائتلاف اصول گرایان و اصلاح طلبان در انتخابات 1400 باشد.

علی مطهری، نماینده سابق مجلس

یکی دیگر از گزینه هایی که ممکن است اصول گرایان و اصلاح طلبان بر آن به اجماع برسند علی مطهری است.

با همه ی این تفاسیر باید منتظر ماند و دید هر کدام از جناح های سیاسی در واقعیت چه برنامه ای در سر دارند.همانند سال های قبل شورای نگهبان نقش مهمی در رد یا تایید نامزدهایی انتخاباتی دارد. برای مثال ممکن است تصویب حداقل سن 45 سال برای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اشخاصی همچون آذری جهرمی و بذرپاش را برای رقابت های انتخابات ریاست جمهوری ناکام بگذارد.

208182

سازمان آگهی های پرسون