به گزارش پرسون؛ حسن شمسیپور روز پنجشنبه گفت: با توجه به هزینههای تمام شده تولید و افزایش نرخ دانه، قیمت واقعی هر کیلوگرم مرغ زنده به گفته تولیدکنندگان تا ۲۱۰ هزار ریال میرسد، که با افزودن هزینه جانبی کشتار و حمل، قیمت هرکیلوگرم گوشت مرغ برای مصرفکننده ۲۲۰ هزار ریال تمام میشود.
معاون امور بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اینکه اکنون تولیدکنندگان با معضل کمبود نهادههای خوراک طیور روبرو هستند، ادامه داد: اکنون قیمت هر کیلوگرم کنجاله سویا و ذرت در بازار آزاد حدود ۲ برابر قیمت یارانهای دولتی است، بنابراین تولیدکنندگان توان خرید خوراک طیور با این قیمتها و عرضه محصول با قیمت مصوب سال گذشته را ندارند.
تعداد ۲۰۴ واحد مرغداری گوشتی این استان به حد میانگین روزانه ۵۰ تن مرغ تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
منبع: ایرنا