رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان

تولید روزانه یک میلیون متر پارچه مخصوص ماسک در گیلان آغاز شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از دستیابی تولیدکنندگان استان به فناوری تولید پارچه "بایکو" از لایه های بهداشتی قابل استفاده در ماسک خبر داد و گفت: تولید پارچه بی بافت اسپان باند دولایه و لایه وسطی ماسک به نام "بایکو" به میزان بیش از یک میلیون متر مربع به صورت روزانه آغاز شده است.

به گزارش پرسون؛ به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت معدن و تجارت گیلان، فرهاد دلق پوش در نشست هم اندیشی شورای هم خانواده صنعت، معدن و تجارت استان افزود : این واحدتولیدی که به همت بخش خصوصی راه اندازی شده و تولیدات آن در دو کارخانه برای تولید انواع ماسک سه لایه بهداشتی و به ویژه۹۵N با تیراژ بیش از پنج هزار عدد ماسک به صورت روزانه استفاده می شود.
وی با اشاره به ظرفیت بالای صنعتگران گیلانی در کمک به بخش سلامت کشور عنوان کرد: همچنین سیم های مخصوص که برای انواع ماسک کاربرد دارد نیز در هفت کارگاه در گیلان تولید می‌شود که در مجموع زمینه اشتغال ۲۵۰ نفر در این بخش به صورت مستقیم در گیلان فراهم شده است.
وی از اعضای شورای هم خانواده سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان تشریک مساعی بیش از گذشته را در جهت اعتلای تولید و اشتغال استان در این شرایط اقتصادی مطالبه و عنوان کرد: همه می دانیم تولید در شرایط تحریم سخت است و دشواری های تاثیرات کرونا نیز بر کسی پوشیده نیست ولی با تلاش فعالین حوزه تولید و تجارت و شبکه های تامین اقلام بهداشتی و کالاهای اساسی؛ کمبودها در سطح تولید و عرضه مرتفع شده است.
وی با تشریح وضعیت مطلوب تولید و ارائه خدمات در حوزه اقلام بهداشتی تصریح کرد: از زمان شیوع کرونا، توزیع اقلام بهداشتی بر عهده وزارت بهداشت بود که کم و کاستی هایی را در برخی از موارد داشتیم ولی حدود ۲ ماه است که این امر به وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار شد و به تبع آن سازمان صنعت و معدن به موضوع ورود یافته و شاهد رقابت در ارائه خدمات و کالای با کیفیت و کمیت در این اقلام هستیم و حتی تولید ما به بیش از نیاز استان رسیده است و اقلام بهداشتی به وفور در دسترس مردم قرار گرفته است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان همچنین از تولید پارچه مِلت بِلون برای تهیه ماسک بهداشتی تا هفته های آتی در گیلان خبر داد و تشریح کرد: درصدد رفع مشکل انشعاب برق و ایجاد زیرساخت برای تولید کننده این نوع پارچه در گیلان هستیم که با ظرفیت تولید ۲۵۰ کیلوگرم به صورت روزانه به چرخه یاوران نظام سلامت کشور بپیوندد.
دلق پوش عنوان کرد: تاکنون تنها سه استان در سطح کشور موفق به تولید پارچه ماسک شده بودند که گیلان رتبه چهارم کشوری در تولید مواد اولیه ماسک به ویژه پارچه را به خود اختصاص داده است.
این مسئول، حفظ موقعیت موجود صنعتی، تکمیل ظرفیت های خالی و توسعه و ایجاد ظرفیت‌های جدید را از ارکان مهم راهبری قطار تولید و توسعه گیلان برشمرد و تاکید کرد: این راهبرد سازمانی در این شرایط خاص اقتصادی به تاسی از فرمایشات راهگشای مقام معظم رهبری سرلوحه کار سازمان است و هم اندیشی و همت عالی تک تک اعضای شورای هم خانواده میزان درصد تحقق اهداف را افزایش می دهد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در ادامه اهمیت ثبت توانمندی های نخبگان و فعالیت تولیدی و خدمات فنی در سامانه توانیران (tavaniran.ir) را در افزایش خود اتکایی ارزشمند دانست و اطمینان داد: در صورت ثبت محصولات و تولیدات داخلی در این سامانه به طور قطع از واردات کالاهای مشابه ساخت داخل و ورود تکنولوژی خارجی به کشور جلوگیری به عمل می‌آید و این گامی بلند برای نیل به خودکفایی و تکیه بر توان داخلی محسوب می‌شود.
وی تاکید کرد: با تغییر کاربری اراضی صنعتی و تاسیسات صنعتی به شدت مخالف هستیم در حالت فعلی با توجه به محدودیت طبیعی استان، نیازمند زمین هایی برای ایجاد زیرساخت‌های صنعتی برای واگذاری به سرمایه گذاران جدید در حوزه تولید است و در جلسات مختلف زیربنایی استان نیز چالش کمبود اراضی صنعتی را طرح نموده ایم و در حال پیگیری برای صدور مجوز ایجاد شهرکهای صنعتی خصوصی در گیلان برای استقرار صنایع مادر هستیم.

207953

سازمان آگهی های پرسون