خواص آنتی بیوتیکی در انار پخته

انار پخته هر گونه عفونت ناشی از سرماخوردگی مانند گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه‌ ها را درمان می‌کند.

به گزارش پرسون، ضدویروسی و ضد توموری و منبع خوبی از ویتامین ها، به ویژه ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E است.

یک عدد انار را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید تا به آرامی داخل آن شروع به جوشیدن کند و پخته شود.

گاهی انار را بچرخانید تا همه جای آن به طور کامل بپزد. اجازه بدهید ۲۰ دقیقه انار بپزد. سپس آن را کناری بگذارید تا خنک شود.

انار را باز کنید و آن را غیر از پوست رویی میل کنید. این کار را شب‌ها قبل از خواب انجام بدهید و بعد از آن چیزی نخورید.

اگر عفونت شدید دارید این کار را سه شب به صورت پی در پی انجام بدهید. این آنتی بیوتیک قوی هر گونه عفونت ناشی از سرما خوردگی مانند گلودرد، گوش درد، برونشیت مزمن و عفونت ریه‌ها را درمان می‌کند.

206722

سازمان آگهی های پرسون