رئیس مرکز جهاد کشاورزی کامفیروزجنوبی مرودشت:

برنج کامفیروزی روانه بازار شد

رئیس مرکز جهاد کشاورزی کامفیروز جنوبی در مرودشت گفت: برداشت شلتوک از بالغ بر هفت هزار هکتار مزارع کامفیروز جنوبی از توابع شهرستان مرودشت از هفته اول مهر آغاز شده و تا نیمه آبان ماه ادامه دارد.

به گزارش پرسون و به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، علی‌نقی قاسمی با بیان این‌که متوسط عملکرد شلتوک در هکتار حدود پنج تن در هکتار است، اظهار کرد: پیش‌بینی می شود بالغ بر ۳۶ هزار تن شلتوک خشک تولید و روانه بازار شود.
او افزود: کشت برنج در خزانه از اوایل اردیبهشت آغاز می شود و نشاءکاری نیز از پانزدهم خرداد آغاز و تا پانزدهم تیر ماه ادامه دارد‌.
وی با بیان اینکه برنج کامفیروزی به دلیل کیفیت بالا و عطر و طعم مناسب ازجایگاه ویژه ای برخوردار است خاطر نشان کرد: مهمترین ارقام برنج تولیدی در این بخش رقم چمپای کامفیروزی و انواع لنجان است که بازار پسندی ویژه ای دارد.
قاسمی تصریح کرد: با توجه به محدودیت منابع آبی برای مصرف بهینه آب در زراعت برنج، آبیاری با شیوه غرقابی دائم که راندمان پایینی دارد توسط کشاورزان با آبیاری تناوبی جایگزین شده است و آبیاری مزارع دو روز در میان انجام می شود.
به گفته وی؛ تهویه خاک و خارج کردن گازهای سمی، صرفه جویی در میزان آب مصرفی، کاهش مشکلات ناشی از عدم زهکشی و افزایش عملکرد از دیگر مزایای آبیاری تناوبی است.
رئیس مرکز کامفیروز جنوبی خاطر نشان کرد : در روش آبیاری تناوبی علاوه بر سایر مزایا ۴۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی می شود.
قاسمی یادآور شد: برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در کامفیروز و منبع مهم درآمد کشاورزان این بخش است و برنج تولیدی دراین بخش علاقمندان خاصی دارد.
کامفیروز در مرودشت قطب تولید برنج در جنوب کشور است و علاوه بر بخش کامفیروز در سایر نقاط شهرستان از جمله درودزن، مرکزی سیدان، نقش رستم نیز برنج کشت می شود.

206665

سازمان آگهی های پرسون