رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان کرج مطرح کرد:

ریزش سنگ و آب‌گرفتگی چند محور کوهستانی کرج را مختل کرد

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان کرج از ریزش سنگ و آب‌گرفتگی در چند نقطه از محورهای آتشگاه–دروان–نوجان و خوارس خبر داد و گفت: با حضور عوامل راهداری، عملیات پاکسازی و رفع موانع انجام شد.
تصویر ریزش سنگ و آب‌گرفتگی چند محور کوهستانی کرج را مختل کرد

به گزارش سایت خبری پُرسون، رضا رمضانی، رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان کرج از ریزش سنگ و آب‌گرفتگی در چند نقطه از محور آتشگاه–دروان–نوجان و خوارس بر اثر بارش شدید باران خبر داد.

وی در ادامه اظهار کرد: بارش شدید باران موجب ریزش سنگ در بخش‌هایی از این محورها و آب‌گرفتگی در چند نقطه از محور آتشگاه شد که با حضور عوامل راهداری، عملیات پاکسازی و رفع موانع انجام گرفت.

وی با بیان اینکه مسیر پس از انجام اقدامات لازم به حالت عادی بازگشت، از رانندگان خواست با توجه به احتمال ریزش سنگ و لغزندگی جاده‌ها، ضمن رعایت سرعت مطمئنه، با احتیاط بیشتری در محورهای کوهستانی تردد کنند.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1512997

سازمان آگهی های پُرسون