تغییر در پرداخت یارانه‌ها؛ دولت نیازمندان را در اولویت قرار می‌دهد

دولت با ارسال پیامک برای حدود ۴۴ میلیون نفر، روند شناسایی خانوار‌های نیازمند یارانه را آغاز کرده است؛ حالا قرار است پس از بررسی و راستی‌آزمایی اطلاعات، مشخص شود یارانه به چه کسانی تعلق می‌گیرد.
تصویر تغییر در پرداخت یارانه‌ها؛ دولت نیازمندان را در اولویت قرار می‌دهد

به گزارش سایت خبری پُرسون، پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: در بحث یارانه ها، منابع دولت بسیار محدود است هنر این است که این منبع محدود یارانه را ما به دست نیازمندان برسانیم نه اینکه آن کسی که ثروتمند است از ان بهره‌مند شود، هر چقدر افراد ثروتمند بهره‌مند شود فقیر کمتر به دستش می‌رسد.

وی افزود: بنابراین با همتی که همه دوستانمان و دستگاه‌ها همراهی و کمک کردند ما الان برای همه پیامک فرستادیم برای حدود ۴۴ میلیون نفر که از دید ما در معرض نیازمندی هستند و آنها هم پرسشنامه‌ها را پر کردند راستی آزمایی می‌کنیم اول به آنکه نیازمند است یارانه خواهیم داد.

منبع: اقتصادآنلاین

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1501606

سازمان آگهی های پُرسون