خدمات راهداری در خراسان شمالی:

مهدی میقانی: ۱۰۴ کیلومتر از راه‌های روستایی خراسان شمالی بهسازی شد

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان شمالی از احداث، آسفالت و روکش ۱۰۴ کیلومتر از راه‌های روستایی استان طی پنج ماه گذشته خبر داد و گفت: در این مدت ۳۰ روستا از راه آسفالته بهره‌مند شدند.


تصویر مهدی میقانی: ۱۰۴ کیلومتر از راه‌های روستایی خراسان شمالی بهسازی شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، از خراسان شمالی؛ مهدی میقانی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان شمالی، اظهار کرد: طی پنج ماه گذشته، ۱۰۴ کیلومتر از محورهای روستایی استان با صرف ۶۱۰ میلیارد تومان اعتبار احداث، آسفالت و روکش شده است.

وی با اشاره به اجرای عملیات احداث و آسفالت ۴۳.۸۵ کیلومتر از راه‌های روستایی استان افزود: برای اجرای این طرح‌ها ۴۵۳ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

میقانی ادامه داد: از مجموع راه‌های احداث و آسفالت‌شده، ۱۲.۰۵ کیلومتر در شهرستان بام و صفی‌آباد، ۹.۷ کیلومتر در شهرستان مانه و ۶.۳ کیلومتر در شهرستان سملقان اجرا شده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان شمالی گفت: همچنین ۴.۸ کیلومتر از محورهای روستایی شهرستان شیروان، ۴.۵ کیلومتر از راه‌های روستایی شهرستان بجنورد، ۳.۵ کیلومتر در محورهای روستایی شهرستان اسفراین و سه کیلومتر از راه‌های روستایی شهرستان جاجرم احداث و آسفالت شده است.

وی با اشاره به اجرای عملیات عمرانی در محورهای روستایی استان خاطرنشان کرد: در مدت مذکور، ۱۱۲ دستگاه ابنیه فنی نیز در محورهای روستایی احداث شده است.

میقانی در ادامه از اجرای عملیات روکش آسفالت در ۶۰.۲ کیلومتر از راه‌های روستایی و فرعی استان خبر داد و افزود: این عملیات در شهرستان‌های سملقان، بجنورد، راز و جرگلان، جاجرم، شیروان و بام و صفی‌آباد و با صرف ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار انجام شده است.

منبع: پُرسون

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1458969

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون