حاجی‌بابایی: امیدواریم امسال سال تولید علم و افتخارآفرینی باشد

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد آغاز سال تحصیلی جدید زمینه‌ساز افتخارات علمی و تقویت مسیر تولید علم در کشور باشد.
تصویر حاجی‌بابایی: امیدواریم امسال سال تولید علم و افتخارآفرینی باشد

به گزارش سایت خبری پُرسون، حمیدرضا حاجی بابایی در جلسه علنی وبیناری امروز (یکشنبه ۲۹ شهریور) مجلس شورای اسلامی که ریاست بخشی از جلسه را بر عهده داشت، اظهار کرد: فرارسیدن هفته دفاع مقدس را به ملت بزرگ ایران و خانواده عزیز شهدا، رزمندگان و ایثارگران تبریک عرض می‌کنم.

وی ادامه داد: آغاز سال تحصیلی مدارس و دانشگاه‌ها، آغاز نشاط و زندگی جدید برای ملت بزرگ ایران در فصل پاییز خواهد بود که به همه دانش‌آموزان، فرهنگیان، دانشجویان و حوزه‌های علمیه تبریک عرض می‌کنم.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امیدواریم که امسال، سال افتخارات و تولید علم باشد و سالی باشد که جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران با پیروزی قاطع ملت ایران به پایان برسد.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1458774

سازمان آگهی های پُرسون