انصاری: بخش عمده آلودگی نفتی سواحل قشم پاکسازی شد

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از پاکسازی بخش عمده آلودگی نفتی سواحل قشم، به‌ویژه ساحل سوزا، خبر داد و تأکید کرد که با وجود پیشرفت عملیات، پاکسازی کامل نیازمند تداوم اقدامات، پایش و نظارت مستمر است.
تصویر انصاری: بخش عمده آلودگی نفتی سواحل قشم پاکسازی شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره آخرین وضعیت پاکسازی آلودگی نفتی سواحل قشم گفت: از ابتدای اجرای طرح، همکاران اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان با همکاری سازمان بنادر و دریانوردی و دیگر دستگاه‌های استانی، عملیات پاکسازی را آغاز کرده‌اند.

وی افزود: هفته گذشته نیز معاونت دریایی و یک تیم کارشناسی از ستاد سازمان حفاظت محیط زیست برای پیگیری و بررسی روند اجرای عملیات به قشم اعزام شدند و اقدامات پاکسازی همچنان در حال انجام است.

انصاری با اشاره به پاکسازی بخش عمده‌ای از سواحل، به‌ویژه ساحل سوزا، اظهار کرد: بخش قابل توجهی از این مناطق پاکسازی شده و جمع‌آوری و جابه‌جایی بطری‌های پلاستیکی (PET) نیز در حال انجام است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تأکید کرد: نمی‌توان در شرایط فعلی اعلام کرد که عملیات به‌طور کامل به پایان رسیده است؛ چراکه پاکسازی سواحل نیازمند تداوم، پایش و نظارت مستمر است.

وی خاطرنشان کرد: روند پاکسازی باید همچنان ادامه داشته باشد و دستگاه‌های مسئول، علاوه بر جمع‌آوری پسماندها، بر وضعیت سواحل نظارت و پایش مستمر داشته باشند.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1406684

سازمان آگهی های پُرسون