رئیس کمیسیون بهداشت:

آسیب به آمبولانس‌ها و نیروهای اورژانس مانع خدمت‌رسانی نشد

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به آسیب‌های واردشده به آمبولانس‌ها، نیروها و مرکز اورژانس استان تهران، گفت: این آسیب‌ها مانع حضور به‌موقع نیروهای اورژانس و خدمت‌رسانی به مردم نشد.
تصویر آسیب به آمبولانس‌ها و نیروهای اورژانس مانع خدمت‌رسانی نشد

به گزارش سایت خبری پُرسون، حسینعلی شهریاری با اشاره به عملکرد اورژانس استان تهران در زمان جنگ اظهار کرد: خوشبختانه اورژانس تهران در زمان جنگ ۱۲ روزه، کودتای دی‌ماه و جنگ رمضان، عملکرد بسیار مثبتی داشت.

وی افزود: علیرغم اینکه آسیب‌های جدی به آمبولانس‌ها و پرسنل اورژانس استان تهران وارد شد، نیروهای اورژانس پای کار بودند و به موقع در صحنه حضور پیدا می‌کردند و آسیب‌دیدگان را به مراکزی که باید خدمات درمانی به آنها ارائه می‌شد، منتقل می‌کردند.

شهریاری ادامه داد: متأسفانه حتی مرکز خود اورژانس استان تهران نیز مورد هجمه قرار گرفت و نیروهای اورژانس مجبور شدند برای مدت زیادی جابه‌جا شوند و خدماتشان را از محل دیگری ارائه دهند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه زحمات نیروهای اورژانس استان تهران جای قدردانی و تشکر دارد، گفت: از زحمات آقای دکتر توکلی مسئول اورژانس استان تهران و همکارانشان در طول این مدت برای ارائه خدمات انجام شد، باید تشکر و قدردانی کرد.

وی با اشاره به بازدید کمیسیون بهداشت و درمان از اورژانس استان تهران، گفت: کمیسیون بهداشت با حضور در اورژانس استان تهران از خدمت آن‌ها قدردانی کرد.

شهریاری با اشاره به نقش اورژانس استان تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، گفت: در مراسم تشییع در تهران بزرگ نیز اورژانس استان تهران نقش عمده‌ای داشت و همه جا آمبولانس‌های اورژانس حضور داشتند.

وی در پایان گفت: خدا را شکر می‌کنیم که در مراسم تشییع اتفاق خاصی نیفتاد و نیروهای اورژانس توانستند شرایط را مدیریت کنند و افرادی را که ضرورت داشتند، به مراکز درمانی منتقل کنند و خدمات لازم نیز به آنها ارائه شد.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1396097

سازمان آگهی های پُرسون