بیش از یک تن مواد مخدر در هرمزگان کشف شد

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف و ضبط بیش از یک تن مواد مخدر در یک عملیات پلیسی توسط مأموران انتظامی شهرستان میناب خبر داد.
تصویر بیش از یک تن مواد مخدر در هرمزگان کشف شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، سردار هادی رفیعی کیا ، در تشریح این خبر اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان میناب در ادامه طرح مقابله با قاچاق مواد مخدر و مبارزه با سوداگران مرگ شب گذشته حین گشت زنی در یکی از محورهای فرعی حوزه استحفاظی شهرستان میناب به یک دستگاه خودرو وانت نیسان مشکوک شده و دستور توقف دادند.

سردار هادی رفیعی کیا اظهار داشت: راننده خودرو بدون توجه به دستور ایست پلیس و علائم هشدار دهنده اقدام به فرار کرد که پس از تعقیب و گریز و تسلط تکاوران پلیس خودرو متوقف و در بازرسی فنی از آن مقدار یک تن و ۸۴ کیلو مواد مخدر تریاک که بطرز ماهرانه در زیر مشک های حاوی آب جاساز شده بودند، کشف و ضبط شد.

این مقام ارشد انتظامی استان خاطر نشان کرد: شبکه ها و باندهای مافیایی قاچاق برای انتقال مواد مخدر به مقصد های خود از شیوه ها و شگردهای خاص و جاسازی های پوششی استفاده می کنند که بحمد الله با اشرافیت بالا و هوشمندی و تیز بینی ماموران انتظامی همواره نقشه آنان نقش بر آب شده و سوداگران در رسیدن به مقاصد شوم خود ناکام می مانند.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1385669

سازمان آگهی های پُرسون