استاندار خراسان رضوی: توهم فراوانی منابع، کشور را به ناترازی انرژی کشاند

استاندار خراسان رضوی با اشاره به چالش ناترازی انرژی در کشور، ریشه اصلی این مشکل را تصور نادرست از فراوانی منابع دانست و تأکید کرد مدیریت مصرف، بهره‌گیری از فناوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و مشارکت بخش خصوصی، تنها راه عبور از محدودیت‌های انرژی و حفظ تولید است.

تصویر استاندار خراسان رضوی: توهم فراوانی منابع، کشور را به ناترازی انرژی کشاند

به گزارش سایت خبری پُرسون، از مشهد مقدس؛ غلامحسین مظفری در نشست آغاز فعالیت شرکت‌های کارور گاز طبیعی در استان، با اشاره به ریشه‌های ناترازی انرژی اظهار کرد: تصور فراوانی منابع در سال‌های گذشته موجب شکل‌گیری الگوی نادرست مصرف شد و امروز کشور را با محدودیت‌های جدی در تأمین انرژی مواجه کرده است. وی افزود که در شرایط کنونی، مدیریت منابع محدود و استفاده از فناوری، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای استمرار تولید و توسعه اقتصادی کشور است.

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه برخی واحدهای تولیدی به دلیل کمبود گاز امکان بهره‌برداری ندارند، تصریح کرد: هنر مدیریت در شرایط فعلی، استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود است. وی همچنین نقش شرکت‌های دانش‌بنیان را در اجرای طرح‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی مؤثر دانست و بر ضرورت تقویت فرهنگ مصرف صحیح در جامعه تأکید کرد.

در ادامه این نشست، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز با اشاره به ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در مدیریت مصرف انرژی، خواستار حمایت بیشتر از اجرای طرح «کارور گاز» شد. وی تأکید کرد توسعه این طرح علاوه بر کاهش مصرف انرژی، می‌تواند زمینه صادرات فناوری و خدمات فنی را نیز فراهم کند.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی نیز با اشاره به آغاز رسمی اجرای طرح «شرکت‌های کارور گاز» در استان، مدیریت مصرف و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر را مهم‌ترین راهکار عبور از ناترازی گاز عنوان کرد و گفت این طرح با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان خراسان رضوی به‌صورت پایلوت آغاز شده و قابلیت تعمیم به سایر استان‌های کشور را دارد.

همچنین در این نشست، مدیرعامل شرکت صنایع پخت مشهد از فناوری جدید پخت غیرمستقیم نان رونمایی کرد و گفت این فناوری می‌تواند مصرف گاز نانوایی‌ها را در برخی موارد تا ۹۰ درصد کاهش دهد و علاوه بر صرفه‌جویی انرژی، کیفیت و سلامت نان را نیز افزایش دهد. در بخش دیگری از برنامه نیز طرح «خانه گرم رادین» به‌عنوان الگویی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان‌های مسکونی معرفی شد که هدف آن اجرای پروژه‌های بهینه‌سازی در دو میلیون ساختمان کشور است.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1364643

سازمان آگهی های پُرسون